Tak mi zdělily,že mi vrací peníze ale,že mi Y300 neprodají po tom co jsem prý nadělal velkou paseku v G300
Takže jsem v haj... ! A ještě ktomu jedu pryč!
A budu si muset na Y300 ještě doplatit někde 600 Kč Jelikož jsem předtím kupoval G300 za 3500 Kč
nebo můžeš zkusit heuréku, jestli nebude něco poblíž.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
O2 nemá partnerský prodejny nebo jo?Já vím že O2 bere reklamačky všude a všude prodává telefony.Partnerský má t-mobil a tak když si obědnáš přes net,tak nevyreklamuješ.Proto sem Huawei bral tu v partnerský a mužu tam i reklamovat.LG sem kupoval u t-mob přes net a reklamace jen ve značkové prodejně.Ale u O2 na tohle nehrajou co sem tak slyšel a vemou ti to v každý jejich prodejně.
Samsung Galaxy Note 9
T-MobileG1►LGOptimus One►HTCEvo 3D►HuaweiAscend Y300►HuaweiHonor 2►HuaweiHonor 3C►SonyXperia Z Ultra►Honor4X►Alcatel6045Y (5.5")►LenovoA6000►LGF60►VFSmart Prime 6►LGG3►SonyM2►MSLumia 550►SonyZ3►Alcatel6039Y►LenovoK6 Note►XiaomiNote 4