Emotion UI
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: Emotion UI
Už stahuju ICS. Musím to taky vyzkoušet.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- Spine 30
- Zařízení: Nokia lumia 520
- Firmware: Windows phone 8
- Operátor: Vodafone
Jj. ICS ve verzi 952 GV je ok. S vhodným launcherem se dá docílit i 180 MB volné RAM... A je lepší než GB... Pokud se ti nebude zamlouvat tento launcher, doporučuji Holo launcher HD
- Exp
Já už jsem B952 GV nějakou dobu před časem používal, ale nakonec jsem se vrátil zase na GB. Ale teď už snad zůstanu.
- Spine 30
Jen je divné, že 952 je poslední ROM co HW vydalo... Chrlili jeden update za druhým...
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
To sice ano, ale aspoň Huawei drží slovo, hodně firem jenom láká lidi na svoje mobily pod záminkou, že dostanou upgrade, ale ejhle ani po roce nedostanou nic
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Exp
Tak už jsem vyzkoušel ten launcher. Není to špatné, ale víc mi vyhovuje klasické rozložení s menu pro aplikace. Takže jsem se zase rychle vrátil na Holo. Používám jen jednu plochu a mám to všechno přehledně seřazené. Na tom EUI v tom byl zmatek (možná jen otázka zvyku).
Instaluje se to jako aktualizace na ten původní launcher (tzn. nemůžeš pak vybírat mezi originálem a tím EUI). Stačí pak ve správci aplikací odinstalovat aktualizace a máš zpátky původní stav.Mr.Oizo píše:Díky vyzkouším to. Až mě to omrzí jak se ho zbavím a vrátím se zpět?
- Spine 30
Ale jo. Je to otázka vkusu. Mě zas ta hlavní nabídka nějako nepřišla důležitá... V Holo jsem ji měl pod gestem...
Každopádně na Y300, plně funkční Eui se skiny vypadá luxusně...
Každopádně na Y300, plně funkční Eui se skiny vypadá luxusně...
jj již to mám vyzkoušenéExp píše:Tak už jsem vyzkoušel ten launcher. Není to špatné, ale víc mi vyhovuje klasické rozložení s menu pro aplikace. Takže jsem se zase rychle vrátil na Holo. Používám jen jednu plochu a mám to všechno přehledně seřazené. Na tom EUI v tom byl zmatek (možná jen otázka zvyku).
Instaluje se to jako aktualizace na ten původní launcher (tzn. nemůžeš pak vybírat mezi originálem a tím EUI). Stačí pak ve správci aplikací odinstalovat aktualizace a máš zpátky původní stav.
Jinak zmizl my klasicky int.prohlížeč který tam byl standartně. Je to normální i u vás?
- Spine 30
Psal jsem to. Po instalaci jsem na plochách neměl taky vše. Pomohlo v nastavení/aplikacích/vymazat data aplikace a pak si nastavit dle libosti