Vadný displej po pádu
Vadný displej po pádu
Zdravím všechny! Menší předvánoční nehoda Přihodila svislé pruhy a dva jakési barevné sloupečky dole na displeji. Sklouznutím ze zrcadlové poličky do "naštěstí" prázdného umyvadla z výšky 1 metru. Sklo prasklé není, jen rámeček je v horním rohu naražený. Nevím jestli se ještě vyplatí jeho oprava i tak se s ním dá bez problémů pracovat. Ach jo, hlavně že na něj mám gelový obal, který doma sundavám, protože: "doma se přeci nic stát nemůže. No, může"
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: Vadný displej po pádu
Je to docela výrazný. Možná se jen pohnul konektor a stačilo by ho domáčknout. Zkus taky telefon úplně vypnout, vytáhnout baterku a zapnout. Kdyžtak tady je návod na rozebrání:
viewtopic.php?f=15&t=776
Nový displej stojí cca 650 kč kdyžtak. Takže se to podle mě ještě vyplatí určitě.
viewtopic.php?f=15&t=776
Nový displej stojí cca 650 kč kdyžtak. Takže se to podle mě ještě vyplatí určitě.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Restart telefonu z velké části pomohl. Ještě se poohlédnu po nějakém torx šroubováku a podívám se tomu konektoru na zoubek. Každopádně díky za radu!
Naposledy upravil(a) PepaStepa dne 1. 1. 2014 12:54, celkem upraveno 2 x.
-
- Neregistrovaný uživatel
podivej se a jestli si budeš kupovat nový displej tak se to za 650 Kč podle mě uz nevyplatí já bych koupil nějaký nefunkční G300 s nepoškozeným displejem treba na aukru
O novém disleji ani moc neuvažuji, už se pomalu poohlížím po něčem novém s alespoň více jak 512Mb RAM. Ale díky!
-
Díky za odkaz!
-
být tebou G300 prodám a koupil bych si GoClever Quantum 4 na mall.cz Ale má 512 mb
Naposledy upravil(a) michalkalensky dne 1. 1. 2014 17:32, celkem upraveno 1 x.
-
jajjj drobek jsem se prepsal