Přidej se

Adobe flash player 11

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
stylixes
Zařízení: Huawei Ascend G300
Firmware: ICS B952 General ver

Adobe flash player 11

Příspěvek od stylixes »

Pro ty z vás, kteří si lámají hlavu nad tím, jak nebo kde stáhnout adobe flash player 11, tak vám pomůžu. Stáhněte si ho zde --> http://uloz.to/xGeGCJW/adobe-flash-play ... 16-4-0-apk
Pak si otevřte HiSuite a tam zvolte nainstalovat aplikaci a přetáhněte uložený soubor a nainstalujte.
Přeji příjemný watching ;)

Puget
Zařízení: Apple iPhone X
Firmware: iOS 12.4
Operátor: China Unicom

Re: Adobe flash player 11

Příspěvek od Puget »

nevíte jak to s ním je na JB? viděl jsem na to jak to zprovoznit topic na xda-dev. myslím že mi ale nefungoval. O.o
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Příspěvek od Exp »

Poslední podporovaná verze androidu pro oficiální flash player je ICS. Na JB už oficiálně není, ale na některých telefonech s JB údajně funguje bez problémů i verze pro ICS. Tady jsou odkazy ke stažení: viewtopic.php?f=5&t=228

Zároveň se musí použít webový prohlížeč s podporou flashe. Např. Opera Mobile apod. Ale jestli to bude fungovat i na G300 vyzkoušené nemám.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

Puget
Zařízení: Apple iPhone X
Firmware: iOS 12.4
Operátor: China Unicom

Příspěvek od Puget »

Ano to čím ze je potřeba i prohlížeč který ho podporuje např dolphin Chrome ho nepodporuje někomu ale funguje FP na JB me nefungoval setkal se :(
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

Odpovědět