Srovnání fotek B952 a B895
Srovnání fotek B952 a B895
Testovali jsme kvalitu fotek u B952 a B895 za stejných podmínek.
Ve výsledku vidíte, že B952 má lepší zaostření a kvalita je tím pádem větší.
(Edit: Z příspěvku odstraněny nefunkční odkazy. EXP)
Ve výsledku vidíte, že B952 má lepší zaostření a kvalita je tím pádem větší.
(Edit: Z příspěvku odstraněny nefunkční odkazy. EXP)
-
- Zařízení: huawei ascend g300
- Firmware: 2.3 GB b894
Re: Srovnání fotek B952 a B895
vsak ale to je jednoznacne ze na g300 ascende romke gb je fotak zly...stiahni app camera ics alebo camera zoom fx a este lepsie odfoti ta fx...
-
- Neregistrovaný uživatel
Samozrejme B895 spatne neostri, je to jen o pohybu rukou ktere to rozostri u B852 je asi pouzito vysoke ISO a tim se zkrati cas zaverky a tim se eliminuje ten tres ruky. Ve vysledku to pak udela ostrejsi foto. Jednoduchym pokusem s oprenym Huacem o cokoli dokazete delat ostre fotky i za spatnych svetelnych podminek a proto take jine apky dokazou delat lepsi fotky.
Mám 952 a udělal jsem fotky a a všechno mám na utomatiku a fotí mi to nějak do modra a trochu tmavě a to jsem fotil venku.
Jak to mám upravit aby mi to fotilo krástně venku? Mám tam lehce modrej nádech a je to tmavší fotka.
Jak to mám upravit aby mi to fotilo krástně venku? Mám tam lehce modrej nádech a je to tmavší fotka.
Huawei Ascend G300
B952
B952
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Mě to fotí celkem normálně fotil jsem to z okna taky jsem to nechal tak jak to bylo fotakem z cyanogen modu 9 zkus nejakej ji nej foťák z GP nebo zkusit vyvážení bílé přenastavit foťák v mobilu moc nepoužívám.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Puget
Ty fotky vypadají dobře.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
Fotil jsem to s okna na automat vyvaženi bile' ale nechapu proč doma mi to fotí do modreho odstinu.
Huawei Ascend G300
B952
B952
- Puget
Doma je tma i se světlem je tam pro foťák tma je vidět že lidské oko je i v tomhle případě porad lepší než technologie