Přidej se

Hry

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
juraseeek
Zařízení: Huawei Ascend G300

Hry

Příspěvek od juraseeek »

Zdravím, dnes sem aktualizoval firmware mám teď ten B952, jako ze vším sem celkem spokojenej až na to že například hra dead trigger mě nejede vůbec tak čistě jak mi jela, 2D akceleraci mám zaplou, můžete mi někdo vysvětlit proč tomu tak je, navíc jsem viděl pár videí na yt jak tam hrají hry který za boha nemůžu rozjet (modern combat 3, a podob.) Za každou radu popřípadě nějáký odkazy na funkční hry budu moc rád dík :) :D

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Re: Hry

Příspěvek od Exp »

Na jaké verzi ti to jelo bez problémů? On ICS na tomto telefonu je náročnější než třeba GB, který se doporučuje na hry. Instaloval jsi hry znovu po upgradu na B952? Nebo jsi dělal obnovu aplikací ze zálohy?
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

juraseeek

Příspěvek od juraseeek »

smazal sem vše mám větší paměťovku tudíž ta byla zcela čistá, vnitřní pamět sem formátoval/smazal ... sem z toho zoufalej....jo původně tam byl ten android 2.3.6 GB teď mám 4.0.3 ICS předpokládám

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Příspěvek od Exp »

Myslím že s tím nic neuděláš. Můžeš tomu trošku pomoct uvolněním paměti (povypínat nepotřebné aplikace apod.). Ale obecně ICS (což je i verze B952), je náročnější na výkon a některé hry v něm nejdou tak plynule jako ve starší verzi 2.3, která je zatím ze všech firmwarů pro G300 nejrychlejší. Na hry se doporučuje právě tato verze. Pokud by ses chtěl vrátit na GB, bohužel z verze B952 to oficiálně nejde. Existuje sice způsob přes root, ale hrozí tam ztráta záruky. Návod na neoficiální downgrade je v přípravě do nové sekce "Návody".
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

juraseeek

Příspěvek od juraseeek »

Hm to si mě nepotěšil :(, uvidím jak to bude. Záruka mě končí v květnu, tak asi potom udělám ten root, jinak to nevidím.

neznámé
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od neznámé »

mě dead trigger jel taky v poho ale po přechodu na ICS mi zase zlobí grafika :(

Odpovědět