Přidej se

Facebook upozornění

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
Karel
Neregistrovaný uživatel

Facebook upozornění

Příspěvek od Karel »

Ahoj,
dneska jsem updatnul na B952 a všechno funguje tak nějak v pohodě, ale nefunguje mi vůbec upozornění facebooku ani messengeru. Ze začátku mi to nahoře v liště ukazovalo aspoň oznámení komentářů atp. ale když mi někdo napsal tak nic. Dokonce ani když mám facebook spuštěnej tak se mi na ikonce zpráv neukáže červená jednička. Musim to rozkliknout abych teprv viděl že mi někdo napsal... Jo a v nastavení všechny upozornění zaškrtaný mám.

Ještě mě napadlo jestli to neni aplikací light flow, na který jsem si nastavil že se má ledka rozsvítit modře když se stane cokoliv na fejsu, ale tou to není, protože notifikace se neukazujou ani po deaktivaci light flow.

díky za rady :)

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Re: Facebook upozornění

Příspěvek od Exp »

Ahoj, já Facebook v mobilu nepoužívám, ale nemáš tam třeba nějaký task killer, který to automaticky ukončuje? Máš tu Facebook aplikaci v nejnovější verzi?
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

Karel
Neregistrovaný uživatel

Re: Facebook upozornění

Příspěvek od Karel »

Jojo, používám tu co je tam od základu, žádnou aktualizaci to nenabízí ani v google play..chtěl jsem to zkusit přeinstalovat, ale když to rozkliknu v nastavení, tak tam je jen jakože zastavit(deaktivovat). Dneska když sem se připojil na wifi tak mi to hodilo notifikaci o komentáři, ale novou zprávu to prostě nehlásí.

Jo a task killer nepoužívám :)

Odpovědět