Zaplnena pamet RAM
-
- Neregistrovaný uživatel
Zaplnena pamet RAM
Ahoj mam takovy problem mam v tefonu asi jen 3 aplikace ale kdyz se podivam na spustene aplikace tak mam volnou pamet ram jen okolo 35mb je to normalni nebo je to nejaky problem u me? a jeste ho mam docela dost zpomalenej coz bude asi tou zaplnenou pameti RAM jde to nejak opravit nebo je to normalni ???
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: Zaplnena pamet RAM
Ahoj. Některé verze firmwaru (od androidu 4.0) jsou hodně rozežrané a volné paměti pak moc nezbývá. Klidně může být i těch 35 Mb nebo i míň. Nejlepší z nich je B952 General Version. Ta má z ICS nejlepší správu paměti (já jsem v ní měl cca 150 - 210 Mb volných). Záleží taky jakou verzi máš v telefonu (buď bys mohl aktualizovat nebo třeba udělat downgrade na rychlejší GB apod.).
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
aha tak ted sem z toho v pasti protoze nevim co je B952, ICS a GB jsem hold u androidu novacek uz jsem i skousel prehrat system ale neuspesne
- Exp
B952 (General Version) je označení nejnovějšího firmwaru pro G300.
Tady je o něm celé téma: viewtopic.php?f=4&t=155
GB = Gingerbread (Android 2.3)
ICS = Ice Cream Sandwich (Android 4.0)
Přesnou verzi v telefonu zjistíš v menu - systémová nastavení - info o telefonu - číslo sestavení.
Tady je o něm celé téma: viewtopic.php?f=4&t=155
GB = Gingerbread (Android 2.3)
ICS = Ice Cream Sandwich (Android 4.0)
Přesnou verzi v telefonu zjistíš v menu - systémová nastavení - info o telefonu - číslo sestavení.
-
tak ta aktualizace ICS my bohuzel nepujde protoze mam U8815V100R001C185B935
- Exp
Jo B935 je snad nejhorší možná verze pro G300. Nemůžeš z ní oficiálně (bez rizika ztráty záruky) udělat ani downgrade zpátky a ani aktualizovat na vyšší verzi. Dávala se do některých telefonů z volného prodeje. Jediný způsob přechodu na jinou verzi je neoficiální cestou (přes root, zálohy imei atd.). A nebo se s tím smířit a zůstat na B935 (po pár dnech vždycky restartovat telefon, abys uvolnil ram apod.).
-
no kdyby to nejak slo predelat tak by my ani nevadila ztrata zaruky ale muselo by to samozrejme fungovat skousel sem do nej nahrat CM9 ale zasekl sem se hned na zacatku kdy sem do nej musel vlozit pres unlockbootloader nejakej soubor ale to se nepovedlo i kdyz sem mel zapnute ledeni USB
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Romky se nahrávají pres různé recovery musíš mít root a nějaký recovery jsou tu na to návody v sekci návody:) i s downgradem z třeba B935.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Exp
Z těch oficiálních firmwarů doporučuji buď nejrychlejší a spolehlivou B895 (pokud by ti nevadila verze androidu 2.3) nebo B952 General Version (nejlepší ICS firmware). Na přechod ať už nahoru nebo dolů by stačil tento návod:
viewtopic.php?f=15&t=330
viewtopic.php?f=15&t=330