Divné zvuky
Divné zvuky
Tak od včerejška mi telefon začal vydávat nějaké zvláštní zvuky, a to úplně sám od sebe
Jde o krátké dvojité pípnutí, které není moc hlasité, ale dnes ráno mě to vzbudilo
Nemáte s tím někdo zkušenost? Před týdnem mi skončila záruka.... Tak čekám zda mi telefon třeba neexpoloduje, nebo tak něco.
Jde o krátké dvojité pípnutí, které není moc hlasité, ale dnes ráno mě to vzbudilo
Nemáte s tím někdo zkušenost? Před týdnem mi skončila záruka.... Tak čekám zda mi telefon třeba neexpoloduje, nebo tak něco.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Re: Divné zvuky
Možná to dělá nějaká aplikace... zkus vypnout a zapnout a jestli to nezabere tak pak třeba odinstalovat nějaké aplikace / tovární nastavení. Jestli to bude i tak pípat, tak ho radši zavři někam do trezoru aby to nebouchlo náhodou
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
Ještě to zkusit nahodit do nouzového režimu zda to přestane.
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Tohle vypadá na softwarovou vadu, zkus odinstalovat nově přidané aplikace do doby co to začlo dělat. Případně projít nastavení aplikací na pozadí. Tovární nastavení by mělo zabrat kdyžtak určitě.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Vyřešeno. Prosím o zamknutí nebo přesunutí na smetiště.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Pavle a čím to teda nakonec bylo? Co pomohlo?
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Já nevím zda to sem mám psát, abyste mě neukamenovali
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Jenom to napiš může to v budoucnu někomu ušetřit čas a starosti.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
No ono to asi nikomu nepomůže
Ty zvuky totiž vycházely z úplně jiného telefonu, a to proto že byla vybitá baterka
Tak a teď pojďte všichni do mě.
Ale stane se, už asi stárnu.
Možná by nebylo marné přesunout toto téma do jiného (pro zasmání, nebo tak nějak se to jmenuje).
Ty zvuky totiž vycházely z úplně jiného telefonu, a to proto že byla vybitá baterka
Tak a teď pojďte všichni do mě.
Ale stane se, už asi stárnu.
Možná by nebylo marné přesunout toto téma do jiného (pro zasmání, nebo tak nějak se to jmenuje).
- kecka_ukecana
- Kontaktovat uživatele:
Proč, prostě jsi si jenom nevšiml. Komu z nás se to nestalo?!
Hezký den.
Hezký den.