Pomalý,zasekaný
-
- Zařízení: Huawei ascend g 300
- Operátor: T-Mobile
Pomalý,zasekaný
Čaute hoši vím že to možna je hloupst zakládat takové téma ale mám G 300 a v poslední době se mi neskutečně začal sekat a netuším čím to je ze začítku to bylo tím že sem měl plnou paměťovou kartu ale teď ikdyž vytáhnu pam.kartu tka se seká stále dál, měli byjste nějakou radu ? nevím co stím nejsem nějak zkušený.Díky za pomoc
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Re: Pomalý,zasekaný
předpokládám FW B937 nebo něco kolem toho čísla?
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
Promiň vůbec se v tomhle nevyznám...Nějak tak abych to pochopil ?:D
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Ahoj, vítej na fóru.
Verzi firmwaru zjistiš v menu - systémová nastavení - info o telefonu - číslo sestavení.
Nedělals v poslední době nějakou aktualizaci firmwaru? Může to být nějakou náročnou aplikací na pozadí. Nebo jen zanešený systém - tady by pomohlo tovární nastavení, ale telefon pak bude úplně čistý (všechna data v telefonu se smažou, takže před tím zálohovat).
Verzi firmwaru zjistiš v menu - systémová nastavení - info o telefonu - číslo sestavení.
Nedělals v poslední době nějakou aktualizaci firmwaru? Může to být nějakou náročnou aplikací na pozadí. Nebo jen zanešený systém - tady by pomohlo tovární nastavení, ale telefon pak bude úplně čistý (všechna data v telefonu se smažou, takže před tím zálohovat).
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
U8815V100R001C185B946...To je to číslo. Klidně bych too aji udělal ale nevím jak.
- Exp
Jestli ti teda nevadí, že budeš mít čistý telefon (jako vybalený z krabice), tak tovární nastavení je v menu - systémová nastavení - zálohování a obnovení dat - obnovení továrních dat. Hlavně si zálohuj vše co chceš aby ti zůstalo (z paměti telefonu). Budeš pak taky muset nainstalovat znovu všechny stažené aplikace atd.
Jinak máš teda firmware B946. Tady jsou o něm nějaké další informace: viewtopic.php?f=4&t=152
EDIT: Možná by stálo za to zkusit aktualizovat na B952 General Version. Je to zatím nejlepší ICS (Android 4.0) firmware pro G300.
Jinak máš teda firmware B946. Tady jsou o něm nějaké další informace: viewtopic.php?f=4&t=152
EDIT: Možná by stálo za to zkusit aktualizovat na B952 General Version. Je to zatím nejlepší ICS (Android 4.0) firmware pro G300.
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
já bych na tvém místě udělal aktualizaci rozhodně je to lehčí než downgrade
můžeš to ale zkusit nejdříve s továrním nastavením.
můžeš to ale zkusit nejdříve s továrním nastavením.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
A není to hlooupost aktualizovat sowftvare na nižší když mám 4.0.3 a budu to aktualizovat na 4.0??
A mohl bych poprosit a návod o Aktualizaci ? a nebo to je jenom tak že si to dám do telefonu a aktualizuju ?
A mohl bych poprosit a návod o Aktualizaci ? a nebo to je jenom tak že si to dám do telefonu a aktualizuju ?
- Exp
B952 GV je taky 4.0.3. Je to nejnovější čistý firmware přímo od Huawei (žádný brand operátora apod.). Navíc měl by být rychlejší než tvoje B946 a s lepší správou paměti. Mrkni se do tématu o B952 General Version:
viewtopic.php?f=4&t=155
V prvním příspěvku je odkaz ke stažení. Stačí stáhnout balík, dát na kartu složku dload a spustit instalaci v menu - systémová nastavení - úložiště - aktualizace karty SD.
viewtopic.php?f=4&t=155
V prvním příspěvku je odkaz ke stažení. Stačí stáhnout balík, dát na kartu složku dload a spustit instalaci v menu - systémová nastavení - úložiště - aktualizace karty SD.
-
Oukej tak zatím díky moc uvidím jestli se to povede