Ascend g 300 (jak vrátit původní firmware)
Ascend g 300 (jak vrátit původní firmware)
Ahoj ako sa da dat povodni firmware od huawei do mobilu? skusal som to podla tohot ale nic http://johnnyparanoia.blogspot.sk/2012/ ... ei_08.html
(EDIT: Upřesněn název tématu - viz pravidla. Téma přesunuto z "Návody" do "Huawei Ascend G300". EXP)
(EDIT: Upřesněn název tématu - viz pravidla. Téma přesunuto z "Návody" do "Huawei Ascend G300". EXP)
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: Ascend g 300
Ahoj. Jakou tam máš teď verzi firmwaru? Máš telefon z volného prodeje nebo od operátora?
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Re: Ascend g 300 (jak vrátit původní firmware)
mobil nemam od operatora a mam tam cyanogenmod 9
huawei nemá nejaký ten program na takéto veci? mam hisuite ale tam to nejde.
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Bohužel když už tam máš CM tak nevím jak to vrátit zpátky. Zatím jsem tyto neoficiální firmwary nezkoušel. Nepomohlo by dát na kartu třeba B952 GV, vypnout telefon a přes tlačítka VOL+, - a POWER spustit instalaci?
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Jestli si najdu dneska čas tak sem hodím návod
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
- Zařízení: Bricked G300 :(
- Firmware: Ytong 1.0
- Operátor: 02
- Kontaktovat uživatele:
A v čem přesně nefungoval ten návod?
nefunguje vtom ze keD TAMmam vsetko us dane tak dam vol+- powerbutton a vyskoci iba siva ciara bez ziadnych napisov nic a zacne sa zafarbovat na ruzovo a stale nic tak a potom sa zasekne pred polovicou a konec dalej to nejde.
-
- Zařízení: Huawei Ascend G300
- Firmware: Android 2.3.6 B895
jj klasika to mi taky delalo kdyz jsem instaloval ruzny Firmware nebo ROM takže je to problem docela .Taky stim bojuju abych nainstaloval do telefonu Android 2.3.6 B895 Original puvodni co byl od koupi od Vodafonu kdyz jsem to kupoval bez zadneho vyskakujiciho okna loadfile.apk pri kazde instalaci jakekoliv aplikace .
Tak co nejake napady? na xda som nasiel toto http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1928012 tak idem skusit ten global.