Zdravím. Mám dotaz, předem se omlouvám pokud jsem ho při hledání přehlédl.
Když stahnu aplikaci z google play tak při instalaci mi většinou vyskočí co všechno chce mít povolené. Docela mě zaráží k čemu všemu ta aplikace má mít přístup. Jde to nějak blokovat( samozřejmě to mužu smazat, ale jsou to hry pro malou )
Jak jste na tom s tímhle povolováním? V pc byhc použil firewall a měli by po ptákách, tohle je pro mě všechno nové tak se ptám. Zda se s tím dá něco dělat.
Díky Maca
Oprávnění aplikací
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Re: Oprávnění aplikací
Bez rootu to asi nezakážeš pak by to mělo jít např. Lucky patcherem.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
- Neregistrovaný uživatel
ještě by mě zajímalo zda to někdo řeší- tedy jestli vám to vadí nebo nevadí.
ten návštěvník sem já - omluva zapomněl sem vložit nick, tak sem se regnul ať to pořád nemusím vpisovat
- Puget
Asi první 2 měsíce co jsem měl mobil jsem se na to koukal. Nyní mi je to v podstatě jedno.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Asi tak. Časem si na to zvykneš. Já si vždycky jen přečtu co to chce a pokud se mi tam něco vyloženě nelíbí tak to neinstaluju (třeba když aplikace na rozvícení blesku u foťáku chce povolit telefonní hovory a odesílání sms).
Šlo by to pro jednotlivé aplikace upravovat, ale musel bys mít root. Pak třeba použít ten zmíněný Lucky patcher nebo třeba LBE Privacy Guard .
Šlo by to pro jednotlivé aplikace upravovat, ale musel bys mít root. Pak třeba použít ten zmíněný Lucky patcher nebo třeba LBE Privacy Guard .
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- Puget
nebo napsat na google play permission a najde ti to hafo aplikací co to umí.