Problém - ztrácí se nastavení vyzvánění
- scarabeus
- Zařízení: Huawei Ascend G700
- Firmware: G700-U20
- Operátor: Vodafone
Problém - ztrácí se nastavení vyzvánění
Zdravím, tak se u mě přece jenom projevila taková malá záludnost. Nastavím si jako vyzvánění nějakou mp3 skladbu, ale po nějaké době (předpokládám, že po restartu, ale jistě to nevím), mám opět jako výchozí to šílené zvonění.
Děje se někomu to samé?
Děje se někomu to samé?
JB 4.2.1
Re: Problém - ztrácí se nastavení vyzvánění
Nevim jak při restartu, ale mě to dělá pokaždé když si připojím mobil k PC...jde to jednoduše přečůrat že si nastavíš vyzváněcí tón co je uložen v mobilu
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Jak napsal Jirkas, tu mp3 si zkus uložit přímo do paměti telefonu. Pokud by to nepomohlo tak ještě vyzkoušej přesun na SD kartu do složky "media / audio / ringtones". Po přesunu udělat restart. Obnovení výchozího zvonění je známý problém. Třeba když připojíš telefon kabelem k počítači a zapneš mass storage, tak automaticky dojde v telefonu k odpojení SD karty a přepne se to na default. Třeba něco z těch postupů pomůže. Jinak pak jedině osvědčený postup...nahrát zvonění do telefonu do složky system/media/audio/ringtones. Ale k tomu už potřebuješ root. Pak by to mělo jít otevřít třeba přes ES File Explorer.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- scarabeus
- Zařízení: Huawei Ascend G700
- Firmware: G700-U20
- Operátor: Vodafone
Přímo v telefonu ho mám, ale ne v tom adresáři ringtones. T ještě vyzkouším. Díky za rady
JB 4.2.1
Tak co už ti to jde?
- Karlosek-K1
- Zařízení: LG G3, LG G Pad
zdravim,taky s tim mam problem. Nakopiroval jsem vyzvaneci do telefonu do slozky media/ringtones a bohuzel telefon nevyzvani,pouze vibruje,tak jsem jeste zkusil vlastni vyzvaneci melodie prevest do formatu .ogg ve kterem jsou ,,tovarni melodie" a to taky nepomohlo. Pouzivam Infusion Rom,je mozne,ze to bude chyba pouze teto ROMky
Já sem si z google play stáhl nějaké vyzvánění (jak jsou ty balíčky) a ty se mě tam nahráli automaticky a při připojení k PC mi to nevypadávalo...
- LMN_35
- Zařízení: ASUS Zenfone 5
- Firmware: Android 4.4.2
- Operátor: O2
ja mam tiez stiahnuty balik zvoneni, ak ma niekto zaujem, posielam link https://play.google.com/store/apps/deta ... mRyb2lkIl0. Mam ich ulozene na SD karte. Po vybrati vyzvanacich tonov sa mi ulozia do Ringtones a aj po restarte telefonu zostavaju nastavene
Je to známý problém, nejsem si jist, zda to je či není chyba. Když se mobil připojí k PC, případně se karta odpojí z jiného důvodu, tak telefon zapomene na zvonění uložená na kartě. Mně pomohlo uložení do složky uvedené výše - edia / audio / ringtones (případně notifications, alarms) - ale do vnitřní dvougigové paměti mobilu, tedy ne na kartu. Od té doby mám klid.