Přidej se

Huawei Ascend G300 obrovská chyba

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
patko.waldhans
Neregistrovaný uživatel

Huawei Ascend G300 obrovská chyba

Příspěvek od patko.waldhans »

Zdravím, jsem celkem dost naštaný kvuli svému telefonu Huawei G300. Dal jsem ho dnes nabít a vypnul jsem ho při tom. Po nějaké době jsem ho vyndal z elektriky a zapnul. Od té doby nereaguje na nic a jen píše "Aplikace tahle a tahle bohužel přestala pracovat" ...Prosím, pomoc, nedá se s tím nic dělat, mobil je mi teď užitečný max tak jako hodinky.

patko.waldhans
Neregistrovaný uživatel

Re: Huawei Ascend G300 obrovská chyba

Příspěvek od patko.waldhans »

Ještě chci dodat, že to vypíná uplně vše od HUAWEI spouštěče přes Mapy až po Google Play..zkrátka vše. Zapnu si smsky a do vteřiny mi to hodí error, že aplikace přestala bohužel pracovat..jediné, co díky bohu jde, je nastavení, které taky ovšem chvilku ani nešlo a nevím, jestli bude fungovat za 5 minut. Kdyžtak mi prosím pište na email patko.waldhans@seznam.cz, opravdu si nevím rady..

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od michalkalensky »

Dej tovární nastavení ale snaže se ti vše na interním úložišti tak zálohuj ;)

Puget
Zařízení: Apple iPhone X
Firmware: iOS 12.4
Operátor: China Unicom

Příspěvek od Puget »

Jestli tam nezaškrtne smazat interní úložiště, tak se mu z něj nic nesmaže. Akorát se smažou všechny aplikace.

Edit: nehrál sis náhodou s nastavením DPI? Já jsem si s tím jednou hrál a měl jsem potom stejný problém.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

Odpovědět