Přidej se

Využití RAM

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

Využití RAM

Příspěvek od Návštěvník »

Zdravím Vás. Mám tento telefon s ICS a tou čistou verzi.. Myslím b952.. Problém je v tom, že mám volných jen 30-40mb ram. Níže napíšu výpis, co vše tu ramku zabírá..
-Messenger - 60mb
-Nastavení - 22mb
-TouchPal klávesnice - 31mb
-Facebook - 40mb
Zbytek jsou asi nějaké věci od androidu, takže ty neřeším
Neví někdo, proč mi to zabírá tolik, když na kamarádovým telefonu G600 to zabírá i mín, než polovinu?
Teleon je strašně zasekaný a zpomalený, takže můžu zapomenout na hraní her..
Reinstalace mi nepomohla..

Puget
Zařízení: Apple iPhone X
Firmware: iOS 12.4
Operátor: China Unicom

Re: Využití RAM

Příspěvek od Puget »

Ty MB tam skákají někdy i s rozdílem 30 MB. A je problém vypnout třeba při hraní fb?
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od Návštěvník »

No on vlastně problém je, protože když to třeba vypnu, vyjedu z nastavení a hned se na to zas podívám, tak to tam zas je..

Puget
Zařízení: Apple iPhone X
Firmware: iOS 12.4
Operátor: China Unicom

Příspěvek od Puget »

U nějakých systémových aplikací to tak bývá. Nehodil jsi je do systému?
Nebo se některé sami spouštějí například facebook, když se připojím na internet tak se sám spustí. Možná by to šlo vypnout tím, že se fb zakázají práva na to, aby zjišťovala připojení k internetu, pokud vůbec nějaké takové právo má.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Příspěvek od Exp »

Projdi si v nastavení aplikace a ty co nepoužíváš úplně vypni (nejdřív se musí odinstalovat aktualizace, pak se objeví tlačítko na vpynutí). Já jsem hned vypnul třeba G+, Talk, Facebook, lištu hledání, Chrome atd. Taky to trochu pomůže.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

Odpovědět