Zdravím ve spolek.
Po roce jsem vytáhl svůj stařičký telefon. V práci jsem si pořídil nový P20Lite a tento starý jsem si chtěl nechat do dílny nebo když budu dělat špinavou práci,abych nový hned nezničil. Dal jsem nabíjet a po chvíli chtěl zapnout. Blikala pouze dioda která střídala barvy-červená-modrá-zelená. Nic víc se nedělo. Zkusil jsem podržet tlačítko zapnutí a zároveň hlasitost. potom naběhl ale nenačetl sim kartu. Zkusil jsem tovární nastavení a teď se objevil zelený panák něco to píše a konec. Co s tím ,zahodit? Děkuji za pomoc.
Huawei G630 umřel
Re: Huawei G630 umřel
Pokud něco dělá tak šance je stále. Stáhnout ze stránek oficiální software a nahrát na pam.kartu . Poté by mohl jít nainstalovat čistý systém. Mrkni se zde : viewtopic.php?f=92&t=6949&p=46445&hilit ... 630#p46445
Jo díky za odkaz. To jsem četl,ale na mě to je moc složité. Už to zkouším asi pět hodin
Tak běží,nevím jak se to povedlo ,ale zatím funguje. Mačkal jsem vše možné na kartu jsem taky něco nahrál no zatím jde. Díky za nakopnutí. Proč se to stane při dlouhém vybytí telefonu,stejně na tom byl swijany taky delší dobu vypnutý.
Stejně je nějaký zabržděný, foťák nejde píše to ,že galerije přestala fungovat. Tak asi nezbude než zkusit novou instalaci.