Návod - Huawei G6-L11 Bootloader
-
- Zařízení: Huawei Ascend P7mini
- Operátor: T-Mobile
Re: Návod - Huawei G6-L11 Bootloader
Takže na starý to jede?
Ano, akurat si davam don predoslu zalohu... fuuu, tak to boli krusne chvile... Vsetkym zainteresovanym sa chcem velmi pekne podakovat za cas a pomoc!!!
-
Tak si proveď aspoň root-potom nahrej aplikaci TitaniumBackUp (moc dobrá apka na zálohování celýho founu) No a jestli chceš větší výdrž baterie, tak sosni apku Android Tuner Pro- v něm snížíš minimální frekvenci jader, protože minimálně to jede na nehorázných 787 MHz (popřípadě nějaké vypneš úplně) a dál je výborná aplikace greenify pro - ta zavírá přednavolený aplikace po zhasnutí displeje.
Takže už se ti nestane, že poběží plno systémových aplikací i po zhasnutí displeje.
Já si tímhle prodloužil výdrž skoro na 48hodin. (data+wifi non-stop zapnutá) a s mobilem si celkem dost hraju (hry ne)
Předtím jsem dával sotva 24 hodin.
Až budeš mít zase nervy, tak to zkus znova na Kitkat.
PS: Dodneška nevím, jak v EMUI3 , možná to je stejný v EMUI2 , jak srovnat aplikace třeba podle názvu ????? Asi nijak, že? Proto vždy do mobilu nahrávám Apex Launcher + Apex notifier
Takže už se ti nestane, že poběží plno systémových aplikací i po zhasnutí displeje.
Já si tímhle prodloužil výdrž skoro na 48hodin. (data+wifi non-stop zapnutá) a s mobilem si celkem dost hraju (hry ne)
Předtím jsem dával sotva 24 hodin.
Až budeš mít zase nervy, tak to zkus znova na Kitkat.
PS: Dodneška nevím, jak v EMUI3 , možná to je stejný v EMUI2 , jak srovnat aplikace třeba podle názvu ????? Asi nijak, že? Proto vždy do mobilu nahrávám Apex Launcher + Apex notifier
Root som si spravil hned po nahodeni B118 neviem ako ich zoradit podla nazvu... vyskusam tie appky co si pisal, ale na dnes uz mam toho fakt dost hehe. idem sa konecne aspon najest
No ja odpadnem!! Zeby predsa?? Uz stahujem...
http://consumer.huawei.com/kh/support/p ... m?id=38361
EDIT: huraa... aktualizovane, slape paradne!!!
http://consumer.huawei.com/kh/support/p ... m?id=38361
EDIT: huraa... aktualizovane, slape paradne!!!
-
Šlape parádně ?
Spíš mi popiš jaký je vůbec rozdíl, v čem je Kitkat "lepší" . Já to bohužel nestihnul, mě to nabídlo aktualizaci samo ihned po prvním zapnutí a nic jsem ve starším FW nestihnul.
Spíš mi popiš jaký je vůbec rozdíl, v čem je Kitkat "lepší" . Já to bohužel nestihnul, mě to nabídlo aktualizaci samo ihned po prvním zapnutí a nic jsem ve starším FW nestihnul.
Pisal som to v euforii Hlavne som mal na mysli Emui 3, je to, teda aspon pre mna osobne rozhodne krajsie prostredie, ako 2ka... Postrehol som iba jednu chybicku, ale neviem ci to suvisi s kit-katom, kazdopadne mi nejde rootnut telefon...
-
Jak nejde root? Když máš odemknutý bootloader, tak tam musíš nacpat TWRP, ten ti zároveň nabídne root.
S tym TWRP nemam skusenost... Uz sa v tom dako nechcem vrtat, som rad ze som konecne nabehol na 4.4.2 a EMUI 3.0...
-
Na TWRP se nedá nic pokazit a je to jednoduchý, pokud se to nepovede, tak tam zůstane origo recovery.Stejnak ti bude root chybět, tak nevím co řešíš