Naskytla se výhodná nabídka přímo od Huawei a mám na měsíční testování tento stroj za poloviční cenu než přijde na náš trh + dárek v podobě powerbanky 6700 mAh. Pokud bude nějaká otázka na tento stroj pokusím se odpovědět.
https://consumer.huawei.com/cz/phones/y6-prime-2018/
První dojmy jsou velice kladné a nad očekávání. Tento telefon nabízí mnoho funkcí které v této cenové relaci(4000 Kč) není obvyklé.
Klady:
1. Možnost vložení současně obou SIM+pam. karty.
2.Odemykání telefonu jak otiskem tak rozpoznáním obličeje a také dvojitým poklepem displeje.
3 Hlasitý a hlavně čistý zvuk.
4. Folie na displeji z výroby.
5. Notifikační dioda.
6. Na tuto cenovou relaci překvapivě slušný zadní 13 Mpx fotoaparát.
7. EMUI 8.0 a Android 8.0, 3 GB RAM, 32 GB ROM po instalaci volná paměť 22 GB
8. Podpora OTG
Zápory:
1. Nemá NFC.
Huawei Y6 Prime (2018)
Re: Huawei Y6 Prime (2018)
Pokud někdo hledá nový stroj v ceně kolem 4000 Kč tak mohu pouze tento model doporučit. Málokterý konkurenční telefon nabídne takovou výbavu.
telefon to je hezky, chtel jsem si ho koupit ted co se objevi, ale kdyz jsem se dovedel ze Huawei uz nebude umoznovat odemceni botloaderu , tak kcemu mi takovy telefon? promne je vzdy dulezity root....
Tak zatím kódy uvolňují tak jsem si na svém (P9 Lite) vyžádal kód s tím že odemknout ho potom budu moci kdykoliv. Kód mám uložen tak pro strýčka příhodu vždy připraven.
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Tak ono to nepůjde oficiálně, ale určitě se objeví postupy na neoficiální odemčení.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Tak po delší době se mohu vrátit k malé recenzi. Telefon předčil mé očekávání. Za celou dobu jsem se nesetkal se záseky či dokonce pádu systému a vše plynule běží i po několika dnech používání. Snad jediná maláchybka se projevila až při porovnání bílé barvy na displeji s ostatníma telefony které doma máme (P9 Lite a Honor 3C) kdy u Y6 je barva taková do šeda ale opravdu znatelné pouze při porovnání jinak si toho všimnout nejde. Fotky jsou u tohoto stroje za dobrých světelných podmínek dle mě v lepším průměru. Kvalita GPS je super s rychlím fixem. Největším překvapením pro mě je blesk i u přední kamery pro selfie fotky s tím jsem se zatím nikde nesetkal. Podpora OTG je další věc co jedině mohu pochválit. Telefon je sice plastoví ale nikde nic nevrže a vše sedí jak má. Čtečka otisku funguje bez zádrhelu stejně tak i odemykání přední kamerkou. Pokud to shrnu tak telefon je opravdu pro mě překvapením. pokud se někdo porozhlíží po novém stroji v této cenové kategorii např. pro ženu či dětem za vysvědčení tak mohu jedině Y6 Prime 2018 doporučit.
Foto pro představu:
Foto pro představu:
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Parádní fotky. Vypadá to zase na super stroj. A od července už ho prodávají i velký e-shopy, v červnu měl exkluzivitu údajně jen Vodafone.
Mr.Oizo v prvním příspěvku píšeš, že ho máš na měsíc na test? Chystáš se ho pořídit jako hlavní telefon nebo ho budeš vracet?
Mr.Oizo v prvním příspěvku píšeš, že ho máš na měsíc na test? Chystáš se ho pořídit jako hlavní telefon nebo ho budeš vracet?
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Vracet ho určitě nebudu. telefon mě opravdu překvapil ale bohužel pro mě byla tentokrát řada na ženě Telefon dostala žena ale co se mě týče tak bych ho úplně v klidu vyměnil za P9 Lite.
jeste lepsi HW a levnejsi nez Y6 je HONOR 7A https://www.hihonor.com/global/products ... e/honor7a/