jízdní řády
Re: jízdní řády
Problem je v tom, ze nikdo nema kompletni data. Dopravci je musi davat do celostatniho systemu a do nej ma pristup jen Chaps. A ten ma myslim povinnost provozovat zdarma jen online verzi Offline data prodava.
-
- Neregistrovaný uživatel
Aplikacia CG Transit mi casto pada. Vacsinou tam z nicoho nic nabehne "Aplikacia CG Transit bohuzial prestala pracovat". Preinstalovanie nepomohlo. Mate niekto podobny problem?
(Pouzivam ROM B935, aplikaciu zaplatenu nemam.)
(Pouzivam ROM B935, aplikaciu zaplatenu nemam.)
-
CGtransit je offline a nemusíte nic platit používám ji už 12měsíců a vlaky v tom jsou zadarmo ale musi se aktualizovat když je výluka nebo tak nějak
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Někdo jim buď kecnul ten "Bug" a nebo na to přišli sami našel jsem sice tu složku ale i po vymazaní souborů ME to nenechá stáhnout zdarma jízdní řády.
Nevíte kam schovali nějaké soubory nebo co to udělali a jak to obejít?
Nevíte kam schovali nějaké soubory nebo co to udělali a jak to obejít?
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
doprčic zrovna ted už to nejde obejít?
Ráno mi to zrovna ohlásilo,že mi to brzy vyprší!!
Ráno mi to zrovna ohlásilo,že mi to brzy vyprší!!
- Puget
ME to hlásilo včera a dneska mi to vyprselo. Naštěstí už je po skole. Jestli prijdes na způsob tak mi pls řekni
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
mě už to taky vypršelo Dobře já zkusím přijít na způsob
- Puget
Gl
Zkus na to nejdříve přijít tak, abych kvůli tomu nemusel formátovat pametovku, dávat mobil do tovarniho nastaveni nebo rootovat ho.
Zkus na to nejdříve přijít tak, abych kvůli tomu nemusel formátovat pametovku, dávat mobil do tovarniho nastaveni nebo rootovat ho.
-
a hele předtím jsi to dělal jak? Že jsi tu něco psal,že víš jak to mít furt a neplatit?
To jsi něco řikal,že přeinstalovat,že ano?
To jsi něco řikal,že přeinstalovat,že ano?
- Puget
Předtím jsem akorát mazal starý jízdní řády v nějaké složce. Už si ale nepamatuji cestu, smazal jsem celou tu složku ve snaze obejít to.