Tarify
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Tarify
Česká aplikace na porovnání mobilních tarifů na základě vašeho skutečného používání telefonu.Pro výpočty jsou použity informace o odchozích hovorech a odeslaných SMS, které jsou uloženy ve vašem telefonu. Výpočty jsou transparentní, můžete si zobrazit, jak byly výdaje spočteny.
Aplikace obsahuje většinu veřejně dostupných tarifů od mobilních operátorů (včetně několika virtualních). Pokud vám nějaký tarif v aplikaci chybí (např. nějaká neveřejná nabídka, kterou jste dostali od operátora), můžete si ho sami do aplikace přidat. Stejně tak můžete přidávat simulové hovory a odeslané SMS zprávy.
Recenze aplikace na Světu androida
Ke stažení zdarma na Google play
Aplikace obsahuje většinu veřejně dostupných tarifů od mobilních operátorů (včetně několika virtualních). Pokud vám nějaký tarif v aplikaci chybí (např. nějaká neveřejná nabídka, kterou jste dostali od operátora), můžete si ho sami do aplikace přidat. Stejně tak můžete přidávat simulové hovory a odeslané SMS zprávy.
Recenze aplikace na Světu androida
Ke stažení zdarma na Google play
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
Re: Tarify
Vyzkoušel jsem a je to celkem povedená aplikace.
Dík za tip.
Alternativa k této aplikaci je DroidStats.Jde o statistiku hovorů a sms.Jen chybí ukazatel nákladů.
Dík za tip.
Alternativa k této aplikaci je DroidStats.Jde o statistiku hovorů a sms.Jen chybí ukazatel nákladů.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Mě tahle aplikace nějak nesedla.DroidStats jo,ten používám dlouho a spokojenost A sou tam náklady,když si nastavíš cenu za sms,za hovor,čísla na který píšeš a voláš zadara,třeba i volný minuty atd..A většinou mi cena v tý aplikaci sedí s vyučtováním docela přesně.
Samsung Galaxy Note 9
Máš pravdu,jsou tam náklady.To jsem přehlédl.
Dík za upozornění.
Dík za upozornění.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
Já používám Call Meter 3G
Celkem spokojenost s touto aplikací.
Mám ale problém s náklady. Když jsem teď odeslal dlouhou sms,tak by se měla v nákladech objevit cena za 2 sms. Mě to ukazuje cenu jen za jednu. Nevíte někdo kde je problém?
Normálně dávám importovat data,aby se načetly všechny náklady a přesto to dělá tuto chybu.
Mám ale problém s náklady. Když jsem teď odeslal dlouhou sms,tak by se měla v nákladech objevit cena za 2 sms. Mě to ukazuje cenu jen za jednu. Nevíte někdo kde je problém?
Normálně dávám importovat data,aby se načetly všechny náklady a přesto to dělá tuto chybu.
- Androidě
- Zařízení: Motorola Moto X
- Operátor: Kaktus (by T-Mobile)
- Kontaktovat uživatele:
Na porovnání užitečný, spíš mi ale chybí v Xperii E stejně tak jako dřív Y30, protokol hovorů, on tam tedy je ale v menu nastavení je jen počet poslaných sms, celkovou dobu vlání se nedozvím, kdbch se rozkrájel, systém to jistě někam ukládá, ale nechce mi to prozradit....nevíte o něčem?
Vím že asi doporučíte když mám mobil.cz jejich samoobsluhu, ale procházení na telefonu není pohodlné, web má M verzi, samoška už ne a navíc vynulovat historie nejde a aplikace pro android...ta stále není ač ji slibují.
Vím že asi doporučíte když mám mobil.cz jejich samoobsluhu, ale procházení na telefonu není pohodlné, web má M verzi, samoška už ne a navíc vynulovat historie nejde a aplikace pro android...ta stále není ač ji slibují.
Motorola Moto X 2014 (2nd Gen.) 16GB
Dobu volání za měsíc tam najdeš i kolik ti ještě zbývá
- Androidě
- Zařízení: Motorola Moto X
- Operátor: Kaktus (by T-Mobile)
- Kontaktovat uživatele:
No víš já to asi před měsícem zkoušel a nějak tomu nemohl přijít na kloub a že jsem nastavení prolézal...ještě na to mrknu no.
Motorola Moto X 2014 (2nd Gen.) 16GB