Přidej se

Můj Vodafone

Programy a aplikace pro Android, rozšíření funkcí
mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Firmware: Android 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Můj Vodafone

Příspěvek od mitsuu84 »

APLIKACE Můj Vodafone Vám umožní jednoduchý přístup k vašemu účtu.Staci se přihlásit pod svým telefonním číslem a heslem a Informace máte jako na dlani.Aplikace je ke stažení zdarma.

Obrázek

Vlastnosti:
Můj Tarif - informace o tarifu
Chytrý přehled - informace o útratě ZA služby Vodafonu
Čerpání Minut SMS - informace o čerpání hlasového SMS balíčku
Čerpání dat - informace o čerpání dat z internetového balíčku
Vyúčtování Informace o kreditu - Stav úhrady, Vyse posledního Vyúčtování Stažení Vyúčtování v PDF (tarifní zákazník), Vyse kreditu jeho platnost (zákazník s předplacenou kartou)
Atd...

Odkaz na Google play TADY
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

awakened
Zařízení: Huawei Ascend P6
Firmware: HYD52ROM (B125)

Re: Můj Vodafone

Příspěvek od awakened »

Aplikace má taky jednoduchý widget, který přehledně zobrazuje zbývající počet volných minut, SMS a dat. Jen mi nějak nejde aktualizovat informace ručně, musím buď spustit aplikaci Můj Vodafone a zkontrolovat v chytrém přehledu (pak se obnoví i stav widgetu) nebo lze nastavit na automatickou aktualizaci widgetu (zatím jsem nezkoušel).

itomisak
Zařízení: S7 EDGE
Firmware: Original

Příspěvek od itomisak »

Pokud je možnost v nasatvení na automatickou aktualizaci widgetu pak je logické, že když to není "zaškrtnuté" tak se to samo neaktualizuje ... :ugeek:
SamSung S7edge

awakened
Zařízení: Huawei Ascend P6
Firmware: HYD52ROM (B125)

Příspěvek od awakened »

To jsi mě nepochopil. Rozlišuju 2 věci - manuální aktualizaci widgetu a automatickou. Tu druhou jsem nezkoušel, ta první funguje (u mne) pouze popsaným způsobem. Abych to ještě více upřesnil, když jsem umístil widget na plochu, v pravé části bylo tlačítko k aktualizaci údajů (2 uzavřené šipky), které se po provedení aktualizace změnilo na zelenou fajfku a s tou už nejde nic dělat. Samozřejmě nevylučuju, že to tak má být a že poté je manuální obnova údajů na widgetu možná pouze v aplikaci Můj Vodafone, ale přijde mi to poněkud krkolomné.

itomisak
Zařízení: S7 EDGE
Firmware: Original

Příspěvek od itomisak »

Ahaaa ... tak to se omlouvám a opravdu jsem nepochopil. Pak je asi chyba u H2Ofounu resp jejich widgetu ...
... ale i tak jsou o krok napřed oproti O2 (který mám) - má aplikaci, ale widget jim chybí a je to škoda :(
SamSung S7edge

Odpovědět