HLEDÁM: app co změní harwarová tlačítka
HLEDÁM: app co změní harwarová tlačítka
Ahoj, lidi poraďte mi prosím, nějakou aplikaci, co dokáže změnit nastavení hardwerových tlačítek, konkrétně Domů. Ideální by bylo kdyby šla bez rootu ( pokud je to vlastně možný ) Já vim, že bych si to měl najít sám, ale po dlouhém hledaní a 3 nefunkčních aplikacích to vzdávám a prosím o radu.
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Re: HLEDÁM: app co změní harwarová tlačítka
Jsem si jistý, že bez rootu to nepujde, a navíc na co chceš změnit tlačítko domů?
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
V Gravityboxe sa to da. Mozno nepotrebuje Google now. Ja mam nastavene na pridrzanie tlacitka vypnutie obrazovky npr.
Samozrejme treba root.
Samozrejme treba root.
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Jdou změnit i ostatní tlačítka.V ROM SlimKat mám třeba na menu tlačtko nastavený na dvojí poklep vypínací menu (Restart,vypnutí atd).Je možnost klasický zmáčknutí,dlouhý zmáčknutí a pak dvojí poklepání,takže možností jak si tlačítka nastavit je plno.A jak se psal už vejš Puget a Jozef35,bez rootu si neškrtneš
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
Jo taky pouřívám slimkat ale chci to na jinej firemní telefon, kterej si nemůžou rootnout. Ale tak aspoň díky, že už vim na 100% že bez rootu to nejde
-
- Zařízení: afaf
- Firmware: dffafa
- Operátor: gdag
EDIT:tak fakt dík moc,funguje to +420předvolbu* a je to Sice zas udělaj zmatky čísla ktery sou přenesený k jinýmu operátorovi,ale to je detail.Ty co mám v seznamu tak t-mob je t-mob,takže orientačně i kdybych volal na cizí číslo a hlásilo to třeba O2,to stačit bude.Ještě jednou moc dík
aliiiii