Tento launcher slibuje skvělou rychlost,automatické roztřídění vašich aplikací do složek a zajímavou funkci v podobě doporučení aplikací/her vašich přátel (používajících stejný launcher).Autoři Apus Launcheru se chlubí jeho velikostí a uvádí,že se jedná o nejmenší instalační soubor Launcheru na Google Play (1 MB).Aplikace je ke stažení zdarma
Odkaz na Google play je TADY
APUS Launcher-Small, Fast
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
APUS Launcher-Small, Fast
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
- maxXx
- Zařízení: Xiaomi Mi A1
- Firmware: Lineage OS
- Operátor: Tesco Mobile
- Kontaktovat uživatele:
Re: APUS Launcher-Small, Fast
Na Ascend G510 je rychlost skutečně znát... pokud někomu nevadí absence klasického menu, tak musí určitě vyzkoušet. Apus Booster dokáže one-click způsobem pročistit operační paměť, je vestavěn i šetřič baterie, který nastaví limity pro hibernaci wifi/BT atd.
Také má vestavěný hands up notifikace pro Facebook na lockscreenu.
A hlavně vřele doporučuji pro majitele oficiální General Version ROM, kteří nemají/nechtějí dělat ROOT, protože má také vestavěné funkční tlačítka do notifikační lišty (power toogles).
Na mém telefonu si ukousne z paměti RAM pouhých +/- 20MB.
Novinkou je, že tvůrci Apus Launcheru již pracují i na notifikacích pro aplikace. Prozatím pouze Seznam zameškaných hovoru a aplikace SMS. Já tedy čekám na rozšíření pro Hangouts a Gmail.
Na mém telefonu si ukousne z paměti RAM pouhých +/- 8MB.
Odkaz zde.
Tento launcher hodlám testovat dlouhodoběji!
Také má vestavěný hands up notifikace pro Facebook na lockscreenu.
A hlavně vřele doporučuji pro majitele oficiální General Version ROM, kteří nemají/nechtějí dělat ROOT, protože má také vestavěné funkční tlačítka do notifikační lišty (power toogles).
Na mém telefonu si ukousne z paměti RAM pouhých +/- 20MB.
Novinkou je, že tvůrci Apus Launcheru již pracují i na notifikacích pro aplikace. Prozatím pouze Seznam zameškaných hovoru a aplikace SMS. Já tedy čekám na rozšíření pro Hangouts a Gmail.
Na mém telefonu si ukousne z paměti RAM pouhých +/- 8MB.
Odkaz zde.
Tento launcher hodlám testovat dlouhodoběji!
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
[ROM] AOSP MOD [B209] - Více o Androidu a mé práci najdeš na mém blogu maxXx.cz
- zde na fóru si všichni tykáme
[ROM] AOSP MOD [B209] - Více o Androidu a mé práci najdeš na mém blogu maxXx.cz
- zde na fóru si všichni tykáme
Ahoj chci se zeptat nevíš jak v teto aplikaci udělat aby fungovala i při zamčení telefonu ? Apka se mi moc líbi ale toto mi trochu vadi. Předem díky
Když zamču telefon a při zamknutem režimu stisknu jakýkoliv tlačítko aby se mi pouze rozsvítil displej tak tam zůstává to stare nastavení, stara tapeta a podobne a nenítam ta tapeta co mám v teto aplikaci a ten design . Jde to nějak udělat ?
- davehanz
- Zařízení: iPhone 5,5s,SE,8
- Firmware: iOS 10.3.3, iOS11,12
- Operátor: Vodafone
tento launcher vypadá opravdu skvěle
Díky maxíku za super tip, nejsem sice zastáncem launcherů, ale tenhle prostě zkusím menu rád opravdu nemám
Díky maxíku za super tip, nejsem sice zastáncem launcherů, ale tenhle prostě zkusím menu rád opravdu nemám
Naše forum, vaše forum :-)