jízdní řády
jízdní řády
https://play.google.com/store/apps/deta ... aXJhZHkiXQ..
Tak tuto aplikaci by jste si měli všichni nainstalovat, jízdní řády od idosu...úžasná aplikace prostě funguje jak na internetu...
Tak tuto aplikaci by jste si měli všichni nainstalovat, jízdní řády od idosu...úžasná aplikace prostě funguje jak na internetu...
Re: jízdní řády
to by muselo být neuvěřitelně obrovské, aby tam byli všechny traťe
- scarabeus
- Zařízení: Huawei Ascend G700
- Firmware: G700-U20
- Operátor: Vodafone
Divil by ses, ale je to v pohodě. Navíc takové aplikace existují, ale jízdní řády jsou pro ně zpoplatněny. Pro představu - kompletní databáze jízdních řádku pro IDS JMK má jenom cca. 1,2 MB
JB 4.2.1
Aha tak to jsem nevěděl...já jsem na paušálu, tak pro to mám internet zdarma...takže toto neřeším proto se mi tato aplikace takto líbí...
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Tuto aplikaci občas používám a funguje spolehlivě. Ale offline jízní řády bych bral taky.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Na webu chapsu je pro android uveda i aplikace CG Transit a mela by fungovat i offline. Ale jizdni rady CR bude potreba zakoupit.
Tak jestli máte někdo zdarma offline aplikaci jízdní řády tak pošlete odkaz
-
- Neregistrovaný uživatel
CG Transit stojí asi 3euro na rok a má zkušební dobu 1 měsíc zdarma
Jinak už taky pátrám po něčem rozumným off-line, ale bohužel bez placení není nic. pokud vyhledáváte častěji tak 3 eura na rok není moc.
Jinak už taky pátrám po něčem rozumným off-line, ale bohužel bez placení není nic. pokud vyhledáváte častěji tak 3 eura na rok není moc.