Jakou GPS navigaci?
-
- Neregistrovaný uživatel
Re: Jakou GPS navigaci?
Ano tak někomu bych to zveřejnil kčemu by mě bylo 5 licencí a nejsem na jeho místě
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Já teda ne. I kdybych měl koupenou licenci třeba na 100 zařízení a použil ji jen na jednom. Zvlášť když by to bylo vázané na účet nebo na jméno apod.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
- Neregistrovaný uživatel
vté navigaci se vubec neorientuji nemužete mě někdo vysvětli jak se tam vtom dělá atd ?
Zdravím. Vlákno jsem přečetl a nejsem z toho moudrý. Telefon mám týden, po přeinstalování androidu už si ho dolazuji k obrazu svému a teď se chystám na navigaci.
Je tu někdo, kdo by mohl na základě vlastních praktických zkušeností porovnat následující navigace?
Navigace vhodná do auta (použití 2x do měsíce)
Map Factor Navigator
Be-on-road
Sygic
Navigace vhodné pro geo-caching
c:geo
Smart Maps Navigator
Locus Map Free
Zajímá mě hlavně praktičnost, možnost offline map, kolik která žere baterku apod. Praktické poznatky.
Předem díky.
Je tu někdo, kdo by mohl na základě vlastních praktických zkušeností porovnat následující navigace?
Navigace vhodná do auta (použití 2x do měsíce)
Map Factor Navigator
Be-on-road
Sygic
Navigace vhodné pro geo-caching
c:geo
Smart Maps Navigator
Locus Map Free
Zajímá mě hlavně praktičnost, možnost offline map, kolik která žere baterku apod. Praktické poznatky.
Předem díky.
- Exp
Já používám v autě zatím jen ten MapFactor. Mám ji už dost dlouho a zatím bez problémů funguje. Baterku podle mě taky moc nežere. Jel jsem s ní 6 hodin v kuse mimo dálnice (bez autonabíječky) a pak ještě hodně zbývalo (před jízdou nabito na 100%). A hlavně je offline a zdarma včetně všech map (OSM). Placené navigace a geocaching jsem nezkoušel.
- davehanz
- Zařízení: iPhone 5,5s,SE,8
- Firmware: iOS 10.3.3, iOS11,12
- Operátor: Vodafone
Je to hodně o libivosti kazdeho z nas.Ja mam v mobilu tri navigace,a pokazde je stridam.mam Sygica,BOR a mapfactora.Miluju prave toho Sygica,pac 3D budovy a ty realne kopecky,hory,to je proste radost sledovat .Nikdy me nikde nezamotal,myslim v cr.proste krasna navigace,muj nazor
Naše forum, vaše forum :-)
- Exp
Scarabeus: Jaké tam používáš mapy? OpenStreetMap nebo něco jiného?
- scarabeus
- Zařízení: Huawei Ascend G700
- Firmware: G700-U20
- Operátor: Vodafone
Openstreet - nedávno - asi 14 dní - je aktualizovali a nyní už je v nabídce celý svět, nejenom Evropa, jako tomu bylo doposud.
JB 4.2.1
Zrejme jako exot pouzivam Ndrive, ta rychlost navigace je az navykova...omalovanky nepotrebuju.