Smart launcher
- davehanz
- Zařízení: iPhone 5,5s,SE,8
- Firmware: iOS 10.3.3, iOS11,12
- Operátor: Vodafone
Smart launcher
Ahoj,dnes jsem na OP narazil na skvely,jednoduchy,libivy launcher SMART.Je rychly,v cestine,spousta nastaveni,nezabira moc RAM,nezere moc baterii,hraju a upravuju ho cely den a baterka skoro nemizi.
Zkuste a uvidite me se moc libi a po dlouhem pouzivani Apexu muzu rict,ze u tohoto zustanu asi taky hodne dlouho
Zkuste a uvidite me se moc libi a po dlouhem pouzivani Apexu muzu rict,ze u tohoto zustanu asi taky hodne dlouho
Naše forum, vaše forum :-)
Re: Smart launcher
Ahoj, tak to jsme na tom podobně. I Já po nějaké době přešel z Apexu na Smarta, ale asi po dvoutýdenním používání z něj mé nadšení opadlo a jsem zpět u Apexu. Zakoupený Smart se mi teď "povaluje v šuplíku a práší se na něj" Smart není špatnej, jen po nějaké době začne nudit. Mám raději klasický vzhled Androidu (widgety a jednotné řazení aplikací v menu). Ale to je jen věc názoru.
- davehanz
urcite ti tvuj nazor neberu Pepo,to jsou veci hodne individualni,me ZATIM nenudi,naopak,jsem z nej nadseny
Je to zase po dlouhe dobe neco noveho ato mam free verzi.
Je to zase po dlouhe dobe neco noveho ato mam free verzi.
Tak stahnuto a nyní testuji co se dá. narazil jsem na problém s notifikací. Stáhl jsem smart launcher notifier mám ho i povolen v nastavení ale pokud mám zmeškaný hovor či SMS tak se nikde neukazuje krom klasiky nahoře v notifikační liště.
- davehanz
tak to zrovna nepouzivam,kdyz mam rolovaci notifikacni listu
-
- Zařízení: Apple Iphone
- Firmware: iOS 8.1.2
- Operátor: O2
Zrovna dneska jsem ho taky nainstaloval a je to vazne pecka. Libi se mi ta uzasna jednoduchost. Co mi ale vadi jsou pomale reakce stisknu tlacitko domu a trva 2-3s nez se vrati na dom.stranku a rekl bych ze se to deje prijakemkoli povelu v tomto launcheru. treba next launcher takove prodlevy nema a to je urcite o dost narocnejsi.
Další problém mám s tlačítkem sluchátka v hlavním menu a to takoví že my kolikrát vůbec nereaguje a seznam my nenaběhne.
- davehanz
tak s timto nemam sebemnsi problem kluci,vazne mi vse jede jak ma a to docela s velkou rychlosti . jak rikam,u tohoto launcheru vydrzim hooodne dlouho,uz ho ma i pritelkyne a sama chvala.tak at se dari
-
- Zařízení: Apple Iphone
- Firmware: iOS 8.1.2
- Operátor: O2
To jak jsem psal o te pomalosti to bylo zpusobene jinyma kravinama co jsem tam měl nainstalované. Jinak zkušenosti po třech týdnech používání. Pred smartem jsem používal nova, apex, next launcher - zkoušel jsem se vratit k next launcher i apexu plus jsem vyzkoušel i další launchery ale bohužel není nic tak hezkého, jednoduchého, rychleho jako smart. Bohužel mi zatím přetrvává problem s widgety kvůli kterému jsem se snažil vratit k puvodnim ale prostě po pár hodinách jsem se opět vrátil ke smartu.
Problem s widgety spočívá v tom že když z hlavního menu kliknu na přechod k widgetum tak se to přepne ale asi dvě až tři vteřiny trva než se načtou a to samé se děje i při přesouvání ploch s widgety. Máte taky takový problem?
Problem s widgety spočívá v tom že když z hlavního menu kliknu na přechod k widgetum tak se to přepne ale asi dvě až tři vteřiny trva než se načtou a to samé se děje i při přesouvání ploch s widgety. Máte taky takový problem?
- maxXx
- Zařízení: Xiaomi Mi A1
- Firmware: Lineage OS
- Operátor: Tesco Mobile
- Kontaktovat uživatele:
Moje zkušenosti se SMART Launcherem:
https://play.google.com/store/apps/deta ... flowerfree
(měl jsem doinstalován i doplněk pro notifikace SMS, Skype a zameškaných hovorů)
Po nějakém tom restartu do továrního nastavení jsem již byl znuděný pomalostí mé G300 proto jsem hledal jednoduchý launcher ve víře, že moje problémy vyřeší. Obecně se nedoporučuje mnoho zbytečných ploch a witgetů. Tento launcher ani jedno z toho nepoužívá. Na absenci witgetů (v neplacené verzi) jsem si velmi rychle zvyknul, protože má G300 jakoby ožila. Launcher je sice jednodušší a řazení ikon do kategorií nemusí sednout každému, ale vzhledů je na výběr z mnoha i neplacených.
Ale ta rychlost! Po dlouhé době přestal padat FB i Skype.Mě osobně řazení ikon do kategorií sedlo, vše mi najednou přišlo po ruce... Takže já jednoznačně tento Launcher doporučuji.
Aktualizace prováděl tvůrce v rychlém sledu, vždy po aktualizaci verze vycházelo i několik dodatečných debug aktualizací. Na G300 to bylo skutečně poladěné.
Měl jsem s ním velmi dobré zkušenosti! Jednoznačně doporučuji...
https://play.google.com/store/apps/deta ... flowerfree
(měl jsem doinstalován i doplněk pro notifikace SMS, Skype a zameškaných hovorů)
Po nějakém tom restartu do továrního nastavení jsem již byl znuděný pomalostí mé G300 proto jsem hledal jednoduchý launcher ve víře, že moje problémy vyřeší. Obecně se nedoporučuje mnoho zbytečných ploch a witgetů. Tento launcher ani jedno z toho nepoužívá. Na absenci witgetů (v neplacené verzi) jsem si velmi rychle zvyknul, protože má G300 jakoby ožila. Launcher je sice jednodušší a řazení ikon do kategorií nemusí sednout každému, ale vzhledů je na výběr z mnoha i neplacených.
Ale ta rychlost! Po dlouhé době přestal padat FB i Skype.Mě osobně řazení ikon do kategorií sedlo, vše mi najednou přišlo po ruce... Takže já jednoznačně tento Launcher doporučuji.
Aktualizace prováděl tvůrce v rychlém sledu, vždy po aktualizaci verze vycházelo i několik dodatečných debug aktualizací. Na G300 to bylo skutečně poladěné.
Měl jsem s ním velmi dobré zkušenosti! Jednoznačně doporučuji...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
[ROM] AOSP MOD [B209] - Více o Androidu a mé práci najdeš na mém blogu maxXx.cz
- zde na fóru si všichni tykáme
[ROM] AOSP MOD [B209] - Více o Androidu a mé práci najdeš na mém blogu maxXx.cz
- zde na fóru si všichni tykáme