Hudební služba Spotify rozšiřuje svou působnost a mezi vybranými státy se objevila Česká republika a také Slovensko.Spotify funguje v 55 zemích světa,využívá ji 24 miliónů aktivních uživatelů,přičemž 6 miliónů z nich má předplatné.Kromě ohlášení rozšíření jsme se dočkali i vylepšení poslechu hudby,jelikož nyní můžete poslouchat zdarma na jakémkoliv zařízení,ale budete si muset zvyknout na reklamu.Pokud se rozhodnete,že byste chtěli spíše obsah bez reklam,připravte si 5,99 eur (cca 165 Kč).Nyní máte také možnost si vyzkoušet Premium účet na 30 dnů zdarma.V tomto ohledu se tedy nejedná o nejlevnější službu na českém internetu,protože například Google Play Music Naplno vás přijde nyní na 149Kč a pokud jste využili prémiovou akci,mohli jste platit ještě méně.Ve službě můžete vyhledávat jakékoliv umělce,skladbu,album a postupně si je přidávat do playlistů.Ty následně můžete stáhnout třeba do smartphonu nebo tabletu na chvíle,kdy nebudete mít připojení k internetu.Funguje zde také služba Rádio,která vám vytvoří celý seznam skladeb.Aplikace pro android je ke stažení zdarma
Odkaz na Google play: https://play.google.com/store/apps/deta ... tify.music
Odkaz na ofiko stránky Spotify
Spotify
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Spotify
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
spotify-nove-nabizi-poslouchani-zdarma-jednou-videoreklamou
Nevim kam to zaradit, tka to davam prozatim sem:
http://dotekomanie.cz/2014/09/spotify-n ... ul-hodiny/
http://dotekomanie.cz/2014/09/spotify-n ... ul-hodiny/
minulost:Alcatel301, Nokie 3310, 5110, , c5,
Huavey y300, g620s prestigio 5454duo, Samsung core prime ve, Samsung ace4
aktualni Iphone5s, Nokie 6630, 6220 classic, e52 LG F60, Nexus 5x
Huavey y300, g620s prestigio 5454duo, Samsung core prime ve, Samsung ace4
aktualni Iphone5s, Nokie 6630, 6220 classic, e52 LG F60, Nexus 5x
-
- Neregistrovaný uživatel
Re: Spotify
Dobrý den,
ví někdo jestli když si koupím spotify, stahnu playlist k offline poslouchání a pak když mi spotify vyprší, budu moct stažený playlist poslouchat offline?
předem děkuji
ví někdo jestli když si koupím spotify, stahnu playlist k offline poslouchání a pak když mi spotify vyprší, budu moct stažený playlist poslouchat offline?
předem děkuji
Jen doplním že nyní je akce za 0.99 EUR premium na 3 měsíce.
-
- Neregistrovaný uživatel
To vím, a nevíte odpověd na tu mou otázku náhodou?
Bohužel nemám vyzkoušeno.
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Mně tohle docela dlouho míjelo, ale poslední dobou už hudbu pouštím hlavně přes Spotify. Výborný je, když něco posloucháte na počítači a pak zapnete Spotify v telefonu tak hned můžete pokračovat tam a v PC se přehrávání přeruší. Aplikace pro Windows taky fajn, i když já osobně to mám v PC radši přímo v Chromu (což je pro zajímavost i výchozí způsob použití v chromeboocích).
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)