Přidej se

Facebook Home - launcher

Programy a aplikace pro Android, rozšíření funkcí
Puget
Zařízení: Apple iPhone X
Firmware: iOS 12.4
Operátor: China Unicom

Facebook Home - launcher

Příspěvek od Puget »

Včera jsem si stáhnul tento launcher, ze začátku se celkem seká, ale když se to všechno rozjede tak už je to všechno dobré (rád bych napsal výborné, ale až tak super to stále není ;))

FB Home je celkem zajímavě zpracovaný, ale to můžete zkusit sami :)
Jak je náročný na datech jsem ještě nezjišťoval ale jde tam nastavit ''žravost'' dat.

Můžete ho nechat jako odemykací obrazovku, myslím, že na nic jiného se mi zatím nehodí :D
To menu aplikací mohli udělat podle mého názoru lépe.

Aplikace vám dá asi jenom pocit, že máte Facebook Home jako má HTC First není prozatím moc užitečná, mají co zlepšovat. Prozatím je to jenom zpestření občas nudného Facebooku. :)

Odkaz na Google Play

Pro G300 je prozatím nutný editovat Build.prop např.: Samsung Note2. Pokud chcete připíchnu sem návod :)

Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

Tomik91
Neregistrovaný uživatel

Re: Facebook Home - launcher

Příspěvek od Tomik91 »

Hoď sem návod :D

Puget

Příspěvek od Puget »

Jakmile se dostanu k počítači :)
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

Puget

Příspěvek od Puget »

Návod na přepsání build.prop na Samsung Galaxy Note2

Stáhněte si třeba build.prop editor či tak něco předtím si můžete zálohovat to, co tam máte nyní :)

přepište to co je za = a nebo to co je červené :D
ro.product.model=GT-N7100
ro.product.brand=Samsung
ro.product.name=GT-N7100
ro.product.device=GT-N7100
ro.product.manufacturer=Samsung

EDIT: Zapomněl jsem zmínit, že je potřeba ROOT, ale na to byste stejně přišli při instalování build.prop editoru či nějaké jeho odnože :)

mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Firmware: Android 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Facebook Home,grafická nástavba od sociální sítě Facebook získala v minulém měsíci zajímavou integraci s dodatečnými službami Flickr,Instagram,Tumblr a Pinterest.Uživatelé tak získali schopnost zobrazovat obsah z těchto služeb na své uzamčené obrazovce.Nová možnost je nabízena při první instalaci aplikace nebo také v nastaveních nástavby.Aktualizace s touto novinkou však byla dostupná pouze pro uživatele registrované v beta programu sociální sítě.Integrace s ostatními sociálními sítěmi se však dostala ven z beta programu a byla zahrnuta do aplikace běžně dostupné pro všechny uživatele v obchodě Google Play.Facebook Home je však stále omezen na verzi Androidu 4.0 + a podporuje jen malý počet mobilních zařízení a to Samsung Galaxy S4,Samsung Galaxy S III,Samsung Galaxy Note II,Nexus 4,HTC First,HTC One X,HTC One X + a HTC One .
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Firmware: Android 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Facebook měl s Androidem velkolepé plán a v jeho podání by se telefon stal jen jakýmsi terminálem pro přístup k této sociální síti.Vše ale ustrnulo na mrtvém bodě a zdá se,že se blíží brzkému konci.Facebook už údajně rozpustil tým kolem launcheru Home.Facebook už nechce ovládnout telefon jako celek,ale spíše poskytnout pestrou variantu jednotlivých aplikací pro funkce,které nabízí.
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

Odpovědět