Foťák s manuálním nastavením času - hledám
Foťák s manuálním nastavením času - hledám
Ahoj. Nevíte o aplikaci fotoaparátu s možností ručního nastavení času expozice? Díky.
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: Foťák s manuálním nastavením času - hledám
Mrkni v Google Play na bezplatnou aplikaci HDR Camera. V popisu má uvedené nastavení expozice, tak třeba to bude ono.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
To Exp > Oceňuji Tvůj zápal pro věc, takovýho admina neznám. K aplikaci HDR Camera - nastavení, který by mi vyhovovalo jsem tam nenašel. Vyloženě manual jsem nenašel. I tak, díky.
-
- Zařízení: Huawei Y300
- Firmware: SlimKat 4.4.2 :)
- Operátor: T-Mobile
Používám ProCapture, tam lze nastavit expozici v rozmezí +2 sekundy až -2 sekundy. Navíc podporuje panoramatické fotografie a další skvělé funkce jako focení s menším šumem pomocí složení dvou stejných fotografií apod.
Souhlas s aktivitou Expa, je to skvělé vidět jak z něj čiší energie
Souhlas s aktivitou Expa, je to skvělé vidět jak z něj čiší energie
Koukal jsem na ProCapture, povedená aplikace. Ale taky se mi nehodí pro manuální nastavení času. Nastavení dle TeeJay není ono, nedokážu si představit čas - 2 s. Stejně dík za reakci.
-
- Neregistrovaný uživatel
co to je ta expozice?
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Naposledy upravil(a) mitsuu84 dne 23. 5. 2013 19:20, celkem upraveno 1 x.
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
-
- Neregistrovaný uživatel
takže to slouží třeba ktomu,že to udělá každou vteřinu fotku nebo co? moc jsem to tam nepochopil
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Link opraven.Jinak jak píšou "Expozice označuje ve fotografii jak proces vystavení světla dopadajícího na film nebo senzor, tak jeho celkové množství. Expozice se měří v EV (exposure value, expoziční stupeň).
Správná expozice je určena citlivostí filmu či senzoru, měřenou na stupnici ISO, DIN, ASA nebo GOST a ovlivňována nastavením clony a rychlosti závěrky fotoaparátu. Za slunného dne je to při filmu s citlivostí 100 ISO clona f/16 a expoziční čas 1/125 s.".A co ti brání si to vygooglit sám?
Správná expozice je určena citlivostí filmu či senzoru, měřenou na stupnici ISO, DIN, ASA nebo GOST a ovlivňována nastavením clony a rychlosti závěrky fotoaparátu. Za slunného dne je to při filmu s citlivostí 100 ISO clona f/16 a expoziční čas 1/125 s.".A co ti brání si to vygooglit sám?
Samsung Galaxy Note 9
Našel jsem aplikaci Camera FV-5, ta to umí.
Ale jen s malým rozlišením výsledných snímků .
Ale jen s malým rozlišením výsledných snímků .