Přidej se

Hledám apku na zamykání tel.

Programy a aplikace pro Android, rozšíření funkcí
Puget
Zařízení: Apple iPhone X
Firmware: iOS 12.4
Operátor: China Unicom

Hledám apku na zamykání tel.

Příspěvek od Puget »

Nevíte o nějaké aplikace která je třeba v liště nebo na ploše, aby po tapnutí na ni se mi zamknul telefon? Začíná mi blbnout power tlačítko, takže si ho zatím nechci oddělat. Když jsem měl ROM MIUI, tak tam byla rovnou možnost takhle zamknout telefon.

Děkuji.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Re: Hledám apku na zamykání tel.

Příspěvek od michalkalensky »

to máš ztoho,že furt chodíš do recovery dávat nové rom!! :D :D :D :D

Puget

Příspěvek od Puget »

myslím, že za den to tlačítko zmáčknu 100x určitě :D
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Příspěvek od Exp »

Aplikací na to je spousta. :) Pokud ti jde jen o zamykání, tak zkus z GP třeba "Turn Off The Screen" nebo "Screen Off and Lock" apod. Obě umí tlačítka (widgety) na plochu. :) Nebo zkus do vyhledávání zadat "screen off", vyskočí tam toho docela dost.

Pokud bys chtěl i odemykat bez použití power tlačítka, tak mrkni sem, třeba něco vybereš: viewtopic.php?f=5&t=632

nebo tady: viewtopic.php?f=19&t=577#p5691
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

Puget

Příspěvek od Puget »

Díky doma na to mrknu. ;)

mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Asi blbá otázka,ale nešo by to nějakým scriptem?Měl sem chvilku staženou custom ROM a tam to šlo volume+- probouzet a žádnou aplikaci sem tam na to nenašel.Takže to muselo bejt někde v systemu asi něco ne?

EDIT:tak je to nějakej mod
Integrovaný Mod probudit telefon s tlačítky ovládání hlasitosti
Patche:
Odstraňte probuzení klávesy Hlasitost telefonu: download Obnovit soubory [Mod-klávesy pro ovládání hlasitosti]
Ale kde ten mod najdu atd tam nepíšou.
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

A co tahle Proximity Screen Off Pro .Podle videa plno možností nastavení atd.A je i LITE verze,ale ta bude očesanější ;)
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

Puget

Příspěvek od Puget »

Pravé používám screen off And lock je v listě.

Podobnou aplikaci co jsi sem dal jsem mel taky, byla celkem fajn.

Nyní hledám i aplikaci na odemykani, protože jsem svou hlouposti a zároveň i z nudy přepsal LCD density takže jsem se nikam nedostal a musel jsem vytáhnout zálohu romky která se nedá odemykat volume tlačítky.

Odpovědět