Přidej se

GoClever Quantum 4

GoClever Quantum 600, 500, 400, Insignia 500 a další.
Odpovědět
Uživatelský avatar
davehanz
Stálý člen
Příspěvky: 1247
Registrován: 26. 11. 2012 20:01
Zařízení: iPhone 5,5s,SE
ROM: iOS 10.3.3, iOS11
Operátor: Vodafone
Bydliště: Kyjov

Re: GoClever Quantum 4

Příspěvek od davehanz » 21. 3. 2014 8:59

Dela to prave par tydnu.aktualizaci to zadnou nenabizi a tov.nast sem chtel udelat,ale nebylo mi to schvaleno ;-)
Naše forum, vaše forum :-)

Uživatelský avatar
davehanz
Stálý člen
Příspěvky: 1247
Registrován: 26. 11. 2012 20:01
Zařízení: iPhone 5,5s,SE
ROM: iOS 10.3.3, iOS11
Operátor: Vodafone
Bydliště: Kyjov

Re: GoClever Quantum 4

Příspěvek od davehanz » 21. 3. 2014 19:22

Michale,nebo kdo mate tento foun,prosim vas,jake mate cislo sestaveni??snazim se aktualizovat a nejde to,pise,ze je vse aktualni.napiste mi to,diky moc :-)
Naše forum, vaše forum :-)

Uživatelský avatar
michalkalensky
Stálý člen
Příspěvky: 2092
Registrován: 11. 2. 2013 20:57
Zařízení: Xiaomi Mi3
ROM: MIUI V6
Operátor: Mobil.cz
Bydliště: Smartforum.cz

Re: GoClever Quantum 4

Příspěvek od michalkalensky » 21. 3. 2014 19:31

Číslo sestavení 20130927 což znamená 27.9.2013 a když dám aktualizace systému tak to píše váš systém je aktuální ;)

Uživatelský avatar
davehanz
Stálý člen
Příspěvky: 1247
Registrován: 26. 11. 2012 20:01
Zařízení: iPhone 5,5s,SE
ROM: iOS 10.3.3, iOS11
Operátor: Vodafone
Bydliště: Kyjov

Re: GoClever Quantum 4

Příspěvek od davehanz » 21. 3. 2014 20:32

Diky,mame uplne to stejny,tak uz vim,proc nejde aktualizovat...
Jeste mi prosim rekni k vyse vypsanym zavadam,jak bys je resil,diky,zatim reagoval jen Exp
Naše forum, vaše forum :-)

Uživatelský avatar
michalkalensky
Stálý člen
Příspěvky: 2092
Registrován: 11. 2. 2013 20:57
Zařízení: Xiaomi Mi3
ROM: MIUI V6
Operátor: Mobil.cz
Bydliště: Smartforum.cz

Re: GoClever Quantum 4

Příspěvek od michalkalensky » 21. 3. 2014 22:38

Máma tedy s telefonem skoro žádný problém skoro nemá ale něco se objevilo :lol: Nainstaloval jsem ji My Talking Tom a jak ta kočka vydává zvuky tak to jednou pos*alo reproduktor tak,že přestal fungovat,restart nepomohl a poté jsem vyndal a zandal baterku a reproduktor poté šel takže jsem jí to chtěl odinstalovat a ono, že ne, že se o ní chce starat :lol: :lol: Tak jsem jí řekl at si vždy u té kočky vypne zvuk a je to v pohodě a taky si ještě stěžuje na to, že při volání moc neslyší ostatní, že je to málo hlasité ale jinak vše supr. Jinak jediné co mohu říct k tvému problému tak reklamace nic víc nezmůžeš a nebo teda zkusit to tovární nastavení ;)

Uživatelský avatar
Exp
Administrátor
Příspěvky: 5458
Registrován: 24. 10. 2012 20:00
Zařízení: Huawei P9 Lite mini, Intel NUC

Re: GoClever Quantum 4

Příspěvek od Exp » 22. 3. 2014 8:54

Jestli to neblbne od začátku, tak by tovární nastavení mělo pomoct. Je jasné, že to není ideální, smazat si celej telefon, ale podle mě je to lepší než to dávat do servisu, kde by stejně nejdřív to tovární nastavení udělali. Takhle to můžeš zkusit opravit doma a když to pomůže, nemusíš to nikam posílat. A podle mě to za možné vyřešení problémů stojí. :)
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

Uživatelský avatar
davehanz
Stálý člen
Příspěvky: 1247
Registrován: 26. 11. 2012 20:01
Zařízení: iPhone 5,5s,SE
ROM: iOS 10.3.3, iOS11
Operátor: Vodafone
Bydliště: Kyjov

Re: GoClever Quantum 4

Příspěvek od davehanz » 22. 3. 2014 10:04

Ok,diky vam,dnes to zkusim kluci,udelam tov.nast.a uvidime.nejhorsi je ta hudba,co se potichu line ze sluchatka,nikoliv z reproduktoru


EDIT: muze mi nekdo rict,jaky je posledni update a posledni verze FW na tento pekelny stroj??? diky
Naše forum, vaše forum :-)

Uživatelský avatar
syntaxicek
Stálý člen
Příspěvky: 575
Registrován: 23. 4. 2013 10:48
Zařízení: Huawei Ascend Y300
ROM: FusionX
Operátor: T-mobile
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: GoClever Quantum 4

Příspěvek od syntaxicek » 26. 4. 2014 11:10

Dnes mi táta taky říkal, že mu nefunguje zvuk, vždy restartuje a zase jede, teď mi to přišel ukázat, někdo mu volal a nic. kouknu na nastavení zvuku a všechno na maximum. zvláštní a nevím čím to je. hned tovární mu dávat nechci.

Uživatelský avatar
michalkalensky
Stálý člen
Příspěvky: 2092
Registrován: 11. 2. 2013 20:57
Zařízení: Xiaomi Mi3
ROM: MIUI V6
Operátor: Mobil.cz
Bydliště: Smartforum.cz

Re: GoClever Quantum 4

Příspěvek od michalkalensky » 26. 4. 2014 13:02

Máma má ten samí problém se zvukem cca měsíc ale továrním nastavením to bohužel nespravíš :(

Uživatelský avatar
davehanz
Stálý člen
Příspěvky: 1247
Registrován: 26. 11. 2012 20:01
Zařízení: iPhone 5,5s,SE
ROM: iOS 10.3.3, iOS11
Operátor: Vodafone
Bydliště: Kyjov

Re: GoClever Quantum 4

Příspěvek od davehanz » 27. 4. 2014 14:20

vhodny hod o zed,jeste ze jsem ji dal misto toho polskyho sunta G510 :-)
Naše forum, vaše forum :-)

Odpovědět