Přidej se

GoClever Quantum 4

GoClever Quantum 600, 500, 400, Insignia 500 a další.
Odpovědět
Lencucuna
Nový člen
Příspěvky: 20
Registrován: 6. 11. 2013 18:15
Zařízení: GoClever Quantum 4
Operátor: Vodafone

Re: GoClever Quantum 4

Příspěvek od Lencucuna » 5. 10. 2014 14:57

Dobrý den, GoClever mám také jako jedna z prvních. Zhruba 1/2 roku šlapal jako hodinky, rychle reagoval, internet naprosto v pohodě. Pak se začal ozývat v repráčku šum při telefonním hovoru, jakoby praskot, druhá strana nic neslyšela. Po restartu se to někdy spravilo, někdy chtěl 2 restarty. No a teď novinka, mám prasklý display, nejdřív mi praskl v dolní části a kupodivu na ovládání to nemělo žádný vliv. Když jsem se ptala na opravu, řekli mi, že cca 1000-1200 Kč, což mi při pořizovací ceně 1890 Kč přišlo zbytečné. Tak jsem si ho "opravila" sama - přelepila prasklinku izolepou a hotovo:-)
Hm a včera mi dareba upadl na zem a popraskalo sklíčko v horní části a 2 pavučinky jsou přes zobrazovací část...to už mi kapánek vadí, takže s ním končím. Ale jako na obranu telefonu musím říct, že pořád funguje a momentálně v něm ani nechrastí při telefonování. Zřejmě s ním otřásl ten včerejší pád.:-)
Zřejmě si nejsme s GoCleverem souzeni...
Zvažuji, jaký telefon si pořídím teď, nepotřebuji nadupanej, spíš takový, který vydrží aspoň 2 dny nabitý, dovolám se z něj, používat standardně internet - wifi atd....zahlédla jsem novinku - Kazam Trooper2...cenově do 2 tis., 5mpx fot....a nabízí do 1. roku od koupi bezplatnou výměnu displeje, pokud praskne...to mne po zkušenosti s GoCleverem zaujalo..
Nemáte ho někdo odzkoušený?
Lenka

Uživatelský avatar
Exp
Administrátor
Příspěvky: 5445
Registrován: 24. 10. 2012 20:00
Zařízení: Huawei P9 Lite mini, Intel NUC

Re: GoClever Quantum 4

Příspěvek od Exp » 5. 10. 2014 20:38

Ahoj Lenko. :) Díky za zajímavé informace. Je pravda že dávat 1200 kč za opravu Quantum 4 by se asi moc nevyplatilo. To už kdyžtak koupit nový. :)

Díval jsem se na ten Kazam a pokud myslíš tu 4" verzi za necelých 1700 kč, tak vzhledem k ceně jsou ty parametry ok. Jsou na ně i docela dobré ohlasy (recenze na heurece, alze ap.).

Něco o Kazamu tady u nás na fóru:

https://smartforum.cz/viewtopic.php?f=30&t=1814
https://smartforum.cz/viewtopic.php?f=30&t=3925
https://smartforum.cz/viewtopic.php?f=30&t=3913
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

Marek2000
Stálý člen
Příspěvky: 549
Registrován: 28. 8. 2013 13:26

Re: GoClever Quantum 4

Příspěvek od Marek2000 » 6. 10. 2014 13:03

No takze je to jasne sklicka sou vadna a proste po nejake dobe praskaj, uz 3 lidi mi to nezavisle na sobe potvrdili
minulost:Alcatel301, Nokie 3310, 5110, , c5,
Huavey y300, g620s prestigio 5454duo, Samsung core prime ve, Samsung ace4
aktualni Iphone5s, Nokie 6630, 6220 classic, e52 LG F60, Nexus 5x

Lencucuna
Nový člen
Příspěvky: 20
Registrován: 6. 11. 2013 18:15
Zařízení: GoClever Quantum 4
Operátor: Vodafone

Re: GoClever Quantum 4

Příspěvek od Lencucuna » 7. 10. 2014 17:46

Ahoj, tak Kazama jsem dneska dovezla ze smarty.cz (vyzvednuto ve Smarty Pointu) domů. Natěšená jsem tam dala simku, baterii, zapnula jsem ho a hned jsem se vytočila. Chybí čeština v menu.
Volala jsem do Smarty a slečna na drátě byla docela drzá, prej, jestli to tam fakt není? Tak říkám, že ne a co mi k tomu řekne. Jasně se chvástají na svých stránkách, že vše pochází z české distribuce a má české menu. Prý ona nemá, co by mi k tomu řekla...
Pak mi slíbila, že mi někdo asi od nich zavolá..nebo jestli ho chci vrátit, tak ho mám odnést zpátky do Smarty Pointu, oni ho převezmou a peníze mi vrátí na účet, to se mi taky dvakrát nezamlouvá.
Zatím si jdu uvařit kafe a poptat se taky, jestli mi někdo neporadí..
Dík za rady. Lenka

Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

Re: GoClever Quantum 400

Příspěvek od Návštěvník » 17. 1. 2016 12:12

  • Zdarec mám mobil goclever quantum 400 dělal sem něm aktualizaci fimwaru a po té aktualizaci mi nejde vůbec zapnout nevíte co s tím je

Uživatelský avatar
LukasA
Stálý člen
Příspěvky: 388
Registrován: 6. 1. 2014 22:20
Zařízení: Huawei Ascend y300
ROM: Náhodná KitKat ROM
Operátor: O2

Re: GoClever Quantum 4

Příspěvek od LukasA » 17. 1. 2016 23:13

Dostaneš se aspoň do recovery?
Pokud ano udělej factory reset

Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

Re: GoClever Quantum 4

Příspěvek od Návštěvník » 18. 1. 2016 12:14

A to dělá jak na recorve?

Uživatelský avatar
LukasA
Stálý člen
Příspěvky: 388
Registrován: 6. 1. 2014 22:20
Zařízení: Huawei Ascend y300
ROM: Náhodná KitKat ROM
Operátor: O2

Re: GoClever Quantum 4

Příspěvek od LukasA » 18. 1. 2016 19:44

Nerozumím řeči tvého kmene :/

Zkus telefon spustit držením volume + a power
Poté na chvíli opět stisknout power

Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

Re: GoClever Quantum 4

Příspěvek od Návštěvník » 18. 1. 2016 21:21

Uz sem to zkousel a pořád nic

Odpovědět