Přidej se

GoClever Quantum 450

GoClever Quantum 600, 500, 400, Insignia 500 a další.
Uživatelský avatar
mitsuu84
Stálý člen
Příspěvky: 9898
Registrován: 24. 4. 2013 13:09
Zařízení: Xiaomi Note 4 Global/Lenovo K6 Note
ROM: Android 7/Android 7
Operátor: T-Debile Mobile
Bydliště: Jihomoravský kraj :)
Kontaktovat uživatele:

Re: GoClever Quantum 450

Příspěvek od mitsuu84 » 21. 4. 2014 21:07

Tak to nezní vůbec špatně.A jak je na tom volná RAM během pužívání?A jak je na tom třeba s kvalitou fotek,popřípadě videa?
Xiaomi Note 4/Lenovo K6 Note

SymbianWMT-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039Y

Uživatelský avatar
Exp
Administrátor
Příspěvky: 5415
Registrován: 24. 10. 2012 20:00
Zařízení: Huawei Y6 II Compact, P8 Lite, Y5
Operátor: Tesco Mobile

Re: GoClever Quantum 450

Příspěvek od Exp » 21. 4. 2014 21:15

Na to jak je to levnej telefon, jsou ty benchmarky výborný. Baterka by se měla po pár cyklech zlepšit. :)
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

Terezkáá
Nový člen
Příspěvky: 1
Registrován: 6. 7. 2014 20:55
Zařízení: Goclever quantum 450

Re: GoClever Quantum 450

Příspěvek od Terezkáá » 6. 7. 2014 20:58

Prosím vás, potřebovala bych poradit, v tomhle mobilu jsem si nastavila jazyk čeština, ale stejně mám nějaký nastavení v angličtině. Nedá se to vše přenastavit na češtinu???

Uživatelský avatar
Exp
Administrátor
Příspěvky: 5415
Registrován: 24. 10. 2012 20:00
Zařízení: Huawei Y6 II Compact, P8 Lite, Y5
Operátor: Tesco Mobile

Re: GoClever Quantum 450

Příspěvek od Exp » 6. 7. 2014 21:39

Ahoj. Jestli máš v nastavení vybranou češtinu, tak by měl být celý systém česky. Můžou tam být ale výjimky v aplikacích (aplikace mají vlastní jazykové balíčky a nemusí češtinu podporovat - to už pak záleží na tvůrci konkrétní aplikace).
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

Uživatelský avatar
mitsuu84
Stálý člen
Příspěvky: 9898
Registrován: 24. 4. 2013 13:09
Zařízení: Xiaomi Note 4 Global/Lenovo K6 Note
ROM: Android 7/Android 7
Operátor: T-Debile Mobile
Bydliště: Jihomoravský kraj :)
Kontaktovat uživatele:

Re: GoClever Quantum 450

Příspěvek od mitsuu84 » 6. 7. 2014 23:13

Někdy se stává,že i když máš češtinu,některý nastavení (to hloubš v menu) může bejt v angličtině.Záleží na výrobci,jak důkladně počeští firmware v telefonu.
Xiaomi Note 4/Lenovo K6 Note

SymbianWMT-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039Y

Petr123
Nový člen
Příspěvky: 6
Registrován: 1. 9. 2014 15:10

Re: GoClever Quantum 450

Příspěvek od Petr123 » 1. 9. 2014 15:11

Ahoj, jak se u tohoto telefonu dělá tovární nastavení? Nějak mi vše přestalo komunikovat tak bych chtěl zkusit tovární nastavení než ho pošlu na reklamaci. Díky

Uživatelský avatar
Mr.Oizo
Stálý člen
Příspěvky: 681
Registrován: 2. 3. 2013 9:46
Zařízení: Huawei P9 Lite

Re: GoClever Quantum 450

Příspěvek od Mr.Oizo » 1. 9. 2014 15:15

v menu -nastavení pak zálohování a obnova dat a pak obnovení továrních dat.

Petr123
Nový člen
Příspěvky: 6
Registrován: 1. 9. 2014 15:10

Re: GoClever Quantum 450

Příspěvek od Petr123 » 1. 9. 2014 15:30

a když mi nejde se ani do mobilu dostat? mám tam heslo ale píšu ho správně a mě to píše že to mám chybně :(

Uživatelský avatar
Mr.Oizo
Stálý člen
Příspěvky: 681
Registrován: 2. 3. 2013 9:46
Zařízení: Huawei P9 Lite

Re: GoClever Quantum 450

Příspěvek od Mr.Oizo » 1. 9. 2014 16:11

Sice je to pro samsung ale postup je stejný pro všechny android.

1. vypnout telefon

2. společně držet tlačítko Home + Power (zapnout) a držet do doby dokud se neobjeví obrazovka s logem Samsung, poté tlačítka pustit a vyčkat na spuštění recovery módu

3. poté naběhne recovery mód, kde je několik voleb (na jednotlivé volby se posouvá tlačítkami hlasitost dolů/nahoru, potrvzení se provádí tlačítkem Home)

4. zde je nutné nejdříve vybrat a potvrdit volbu "wipe cache partion", a po provedení vybrat "wipe data factory reset" a opět potvrdit

5. na závěr po provedení předchozích kroků vybrat "reboot system now"

6. systém se restartuje a naběhne do OS v továrním nastavení

Petr123
Nový člen
Příspěvky: 6
Registrován: 1. 9. 2014 15:10

Re: GoClever Quantum 450

Příspěvek od Petr123 » 1. 9. 2014 17:05

a tlačítko Home je to dotykový prostřední na displey?

Odpovědět

Zpět na „GoClever“