Přidej se

Nokia Lumia 520

Diskuze o smartphonech od Nokie. Nokia 3, 5, 6 a další.
Uživatelský avatar
Exp
Administrátor
Příspěvky: 5445
Registrován: 24. 10. 2012 20:00
Zařízení: Huawei P9 Lite mini, Intel NUC

Re: Nokia Lumia 520 - obecná diskuze

Příspěvek od Exp » 2. 10. 2014 15:59

O2 prodává 520 za 2400 kč. Není už ale skladem v e-shopu, takže jedině doprodej na prodejnách. :)
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

Uživatelský avatar
Androidě
Stálý člen
Příspěvky: 879
Registrován: 23. 9. 2013 18:45
Zařízení: Motorola Moto X
Operátor: Kaktus (by T-Mobile)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Nokia Lumia 520 - obecná diskuze

Příspěvek od Androidě » 2. 10. 2014 16:29

Za tu cenu, je to porad dobry kup a po hw strance, je na tom podstatne lepe, nez 530 ktera se zacala nedavno prodavat.
Motorola Moto X 2014 (2nd Gen.) 16GB

Uživatelský avatar
mitsuu84
Stálý člen
Příspěvky: 9819
Registrován: 24. 4. 2013 13:09
Zařízení: Xiaomi Note 4 Global 4/64
ROM: Android 7 Miui 9.6
Operátor: T-Debile Mobile
Bydliště: Jihomoravský kraj :)
Kontaktovat uživatele:

Re: Nokia Lumia 520 - obecná diskuze

Příspěvek od mitsuu84 » 2. 10. 2014 16:55

Lumia 520 je lepčí jak Lumia 530 ?
Xiaomi Note 4 (Mido)

SymbianWMT-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 Note

Uživatelský avatar
Androidě
Stálý člen
Příspěvky: 879
Registrován: 23. 9. 2013 18:45
Zařízení: Motorola Moto X
Operátor: Kaktus (by T-Mobile)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Nokia Lumia 520 - obecná diskuze

Příspěvek od Androidě » 2. 10. 2014 17:00

Proti 530 hovori displej, pouzili TN namisto IPS, barvy jsou podle recenzi mdle a schazi automaticka regulace jasu.
Tahle lumia dostala sice do vinku quad core, ale stale jen 512MB RAM a vnitrni pamet je 4GB namisto 8GB u 520ky.
Je ale pravda ze i s 512MB bezi WP8.1 podle recenzi svizne, problem muze ale nastat u narocnejsich her a aplikaci.
Motorola Moto X 2014 (2nd Gen.) 16GB

Leonardis
Stálý člen
Příspěvky: 621
Registrován: 25. 12. 2012 18:38
Zařízení: Lenovo K5 Note
ROM: Android 6.0
Operátor: T-Mobile
Bydliště: Liberecký kraj CZ

Re: Nokia Lumia 520

Příspěvek od Leonardis » 9. 2. 2016 17:30

Ahoj, co je to za Windows v tom to telefonu s označením lumia cyan? Dostane se win 10 do toho to telefonu? Diky za informace

Uživatelský avatar
Exp
Administrátor
Příspěvky: 5445
Registrován: 24. 10. 2012 20:00
Zařízení: Huawei P9 Lite mini, Intel NUC

Re: Nokia Lumia 520

Příspěvek od Exp » 9. 2. 2016 20:58

Ahoj, Cyan je označení aktualizace firmwaru. Jsou to různý vylepšení od výrobce + aktualizace systému od Microsoftu. Před ním byl Black a Amber. Nejnovější je Denim (zkus aktualizovat).

Windows 10 by měl být oficiálně i pro 520. Zatím ale není potvrzený termín.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

Leonardis
Stálý člen
Příspěvky: 621
Registrován: 25. 12. 2012 18:38
Zařízení: Lenovo K5 Note
ROM: Android 6.0
Operátor: T-Mobile
Bydliště: Liberecký kraj CZ

Re: Nokia Lumia 520

Příspěvek od Leonardis » 19. 3. 2016 12:49

dá se zvětšit písmo u sms, jak a čím? Díky za rady

Uživatelský avatar
Exp
Administrátor
Příspěvky: 5445
Registrován: 24. 10. 2012 20:00
Zařízení: Huawei P9 Lite mini, Intel NUC

Re: Nokia Lumia 520

Příspěvek od Exp » 19. 3. 2016 14:54

Nastavení - systém - usnadnění přístupu - velikost textu. :)
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

Leonardis
Stálý člen
Příspěvky: 621
Registrován: 25. 12. 2012 18:38
Zařízení: Lenovo K5 Note
ROM: Android 6.0
Operátor: T-Mobile
Bydliště: Liberecký kraj CZ

Re: Nokia Lumia 520

Příspěvek od Leonardis » 19. 3. 2016 16:11

jj díky zkusím

kokozka
Nový člen
Příspěvky: 3
Registrován: 7. 4. 2016 17:13

Re: Nokia Lumia 520

Příspěvek od kokozka » 7. 4. 2016 17:19

dobry den poradi mi nekdo nejde mi zapnout na nokia lumia 520 fotoaparat a ani lumia kamera kdyz to zapnu tak to skoci zpatky do menu diky za radu jo dal jsem tovarni nastaveni a nic to neudelalo je to to same dekuji za brzkou odpoved

Odpovědět