Perfektní hra, která mě okamžitě chytla, ALE ... cca po hodině hraní mi zasekala totálně RAM pamět, nepodařilo se jí spustit a telefon byl nepoužitelný. Takže nezbylo nic jiného než odinstalovat a uvést tel do továrního nastavení (ano, ani ukončení všech aplikací a čištění RAM nepomohlo). Takže mě velmi mrzí, že tuhle hru už si jen tak nezahraju.
Nemáte někdo obdobné zkušenosti nebo fígl jak na to, nebo byl pro jednou zam můj telefon chytřejší než já?
odkaz
https://play.google.com/store/apps/deta ... NpZi5EUiJd
Into the Dead
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: Into the Dead
Ty jo tak ale tovární nastavení kvůli zamrznutí to už je extrém. Nestačila jen odinstalace? Jinak ta hra podle videa nevypadá špatně:
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Bohužel nestačila, promazání RAMky taky ne.. Chod telefonu naprosto katastrofální, RAM se pohybovala mezi 2-10 MB, takže jiné východisko jsem neviděla. Ale hra se mi opravdu líbila a štve mě, že to prostě už hrát nemůžu
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Tak to stahuji večer si tam dám CM takže jestli to bude tak jak to popisuješ mě to štvát nebude
Kdyztak napíšu co mi to dělalo
Kdyztak napíšu co mi to dělalo
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Skoro se mi neseká a nepozoruji ze vy se mobil celkově nějak zadrhaval i potom.
Hra celkem ujde ale je to všechno celkem drahý a později jak znám tyto hry bude z vás chtít vymamit peníze
Hra celkem ujde ale je to všechno celkem drahý a později jak znám tyto hry bude z vás chtít vymamit peníze
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
mě se hra nesekala, dokonce jsem chvilkou měla i větší volnou RAM než normálně, ale zhruba po hodnině katastrofa.. no pokud se ukáže, že šlo jen o jednorázovou chybu, budu ráda, protože jí chci SAS 3 co mám teď má na mě poněkud složité ovládání, nedaří se mi na ty mrchy zamířit
Na Y300 jsem měl stejný problém. I po vypnutí byla totálně zasekaná RAMka. Nepomohl ani restart telefonu, tak jsem to odinstaloval a problém byl pryč. Bohužel mi to dělalo více her od tohoto vývojáře, tak jsem jim napsal mail a prý to pro Ytřístovku optimalizují. Tak uvidíme