Přidej se

Into the Dead

Diskuze o hrách pro Android. Co právě hraješ? :)
alexxiss
Zařízení: Huawei Y300
Operátor: O2

Into the Dead

Příspěvek od alexxiss »

Perfektní hra, která mě okamžitě chytla, ALE ... cca po hodině hraní mi zasekala totálně RAM pamět, nepodařilo se jí spustit a telefon byl nepoužitelný. Takže nezbylo nic jiného než odinstalovat a uvést tel do továrního nastavení (ano, ani ukončení všech aplikací a čištění RAM nepomohlo). Takže mě velmi mrzí, že tuhle hru už si jen tak nezahraju.

Nemáte někdo obdobné zkušenosti nebo fígl jak na to, nebo byl pro jednou zam můj telefon chytřejší než já? :lol:

odkaz
https://play.google.com/store/apps/deta ... NpZi5EUiJd

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Re: Into the Dead

Příspěvek od Exp »

Ty jo tak ale tovární nastavení kvůli zamrznutí to už je extrém. :) Nestačila jen odinstalace? Jinak ta hra podle videa nevypadá špatně:

Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

alexxiss

Příspěvek od alexxiss »

Bohužel nestačila, promazání RAMky taky ne.. Chod telefonu naprosto katastrofální, RAM se pohybovala mezi 2-10 MB, takže jiné východisko jsem neviděla. Ale hra se mi opravdu líbila a štve mě, že to prostě už hrát nemůžu :(

Puget
Zařízení: Apple iPhone X
Firmware: iOS 12.4
Operátor: China Unicom

Příspěvek od Puget »

Tak to stahuji :) večer si tam dám CM takže jestli to bude tak jak to popisuješ mě to štvát nebude :D
Kdyztak napíšu co mi to dělalo :)
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

Puget
Zařízení: Apple iPhone X
Firmware: iOS 12.4
Operátor: China Unicom

Příspěvek od Puget »

Skoro se mi neseká a nepozoruji ze vy se mobil celkově nějak zadrhaval i potom.
Hra celkem ujde ale je to všechno celkem drahý a později jak znám tyto hry bude z vás chtít vymamit peníze :D
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

alexxiss

Příspěvek od alexxiss »

mě se hra nesekala, dokonce jsem chvilkou měla i větší volnou RAM než normálně, ale zhruba po hodnině katastrofa.. no pokud se ukáže, že šlo jen o jednorázovou chybu, budu ráda, protože jí chci :lol: SAS 3 co mám teď má na mě poněkud složité ovládání, nedaří se mi na ty mrchy zamířit

Berg
Zařízení: Huawei Ascend Y300
Operátor: T-Mobile

Příspěvek od Berg »

Na Y300 jsem měl stejný problém. I po vypnutí byla totálně zasekaná RAMka. Nepomohl ani restart telefonu, tak jsem to odinstaloval a problém byl pryč. Bohužel mi to dělalo více her od tohoto vývojáře, tak jsem jim napsal mail a prý to pro Ytřístovku optimalizují. Tak uvidíme :)

Odpovědět