Náhrada za Z1 (Výběr z toho nejlepšího)
- ShockeyCzT
- Zařízení: Samsung Galaxy S6, Nvidia BOOM Tablet
- Firmware: 5.1.1
- Operátor: Vodafone
Náhrada za Z1 (Výběr z toho nejlepšího)
Tak jelikoz moje Z1 je v takovym stavu ze ji nema smysl opravovat resp. by se to ani nevyplatilo, tak hledam nahradu.
Vybiral sem z:
HTC ONE M8 - Fotoaparat na nic a ze vsech ma nejhorsi CPU
OnePlus ONE - Ofiko ho dostat nemuzu, protoze pozvanky se proste jen tak nekomu nerozdaj a nema podporu EU LTE
Xiaomi MI4 - Nepodporuje EU LTE a s eu verzi to zatim nevypada moc dobre navic miui ma ted celkem problemy.
Huawei Ascend Mate7 - Zajimavy telefon ale uz moc velky a navic displej to s jemnosti zrovna nevyhral.
A ted teda mam problem si vybrat
Galaxy S5 - Knox to je proste problem a kdyz se neco stane budou to vyhozeny penize navic oproti G3 ma jen 2GB RAM
G3 - Ma problem s podporou na xda kvuli uzamcenemu bootloaderu a zatim se ho nedari odemknout a buh vi jestli to vubec pujde. Navic diky rozliseni nejspis bude ztracet na vykonu grafiky a to i kdyz ma ze vsech nejnovejsi verzi S801
Tak teda prosim o radu, klidne navrhnete i jiny mobil, nebo reknete duvody proc bych mel vzit nejaky ktery jsem "zamitl".
Vybiral sem z:
HTC ONE M8 - Fotoaparat na nic a ze vsech ma nejhorsi CPU
OnePlus ONE - Ofiko ho dostat nemuzu, protoze pozvanky se proste jen tak nekomu nerozdaj a nema podporu EU LTE
Xiaomi MI4 - Nepodporuje EU LTE a s eu verzi to zatim nevypada moc dobre navic miui ma ted celkem problemy.
Huawei Ascend Mate7 - Zajimavy telefon ale uz moc velky a navic displej to s jemnosti zrovna nevyhral.
A ted teda mam problem si vybrat
Galaxy S5 - Knox to je proste problem a kdyz se neco stane budou to vyhozeny penize navic oproti G3 ma jen 2GB RAM
G3 - Ma problem s podporou na xda kvuli uzamcenemu bootloaderu a zatim se ho nedari odemknout a buh vi jestli to vubec pujde. Navic diky rozliseni nejspis bude ztracet na vykonu grafiky a to i kdyz ma ze vsech nejnovejsi verzi S801
Tak teda prosim o radu, klidne navrhnete i jiny mobil, nebo reknete duvody proc bych mel vzit nejaky ktery jsem "zamitl".
Telefon: LG G3 32GB
ROM: Resurrection Lollipop V5.4.2
Tablet: Nvidia Shield Tablet 16GB
ROM: STOCK Lollipop 5.0.1
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Kontaktovat uživatele:
Re: Náhrada za Z1 (Výběr z toho nejlepšího)
Mě osobně se z toho cos psal nejvíc zamlouvá Huawei Mate 7,Oneplus one a Xiaomi Mi4.A já osobně bych přidal i Honora 6,pač ten cenově vychází skoro nejlíp z těch vypsaných a mě osobně se líbí a fest .Ono záleží jaký máš požadavky,ty hlavní co potřebuješ aby to mělo/umělo.
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
- ShockeyCzT
na honor 6 jsem uplne zapomel ale tam je zas problem s EU LTE:D
Co vyzaduju je vysoky vykon na hrani her coz maj asi vsechny dal chci kvalitni fotak u mate 7 nevim jak foti a jinak z tech vybranych foti vse dobre az na ty htc ultra pixely
a dal bych teda chtel jeste nejakou podporu napriklad na xda
Co vyzaduju je vysoky vykon na hrani her coz maj asi vsechny dal chci kvalitni fotak u mate 7 nevim jak foti a jinak z tech vybranych foti vse dobre az na ty htc ultra pixely
a dal bych teda chtel jeste nejakou podporu napriklad na xda
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Kontaktovat uživatele:
U Honora 6 s LTE nevím.Popravdě,já nějak LTE zatím neřeším,pač tady i 3G stojí za prd,takže v práci atd mám 2g jen skrz notifikace,pač na brouzdání po netu nemám stejně čas.Ale ten Honor mě nějak "uhranul" .A zas já nejsem moc dobrej rádce,protože mě přijde kupovat telefony nad 10 tis docela zbytečný a i tak se spíš pokoukávám eště po nižších cenách,viz ted co mám třeba Honora 3C.Mě už ´éra telefonu za 15tis naštěstí přešla
Samsung Galaxy Note 9
- fidik
- Zařízení: Huawei Y300-100
- Firmware: Slimkat
- Operátor: O2
OT: 3G se uz pokryvat nebude a bude rovnou LTE. a esi to bude skoro vsude jak slibuji tak je cas na to hledat foun
- ShockeyCzT
Tak chtel bych neco co nejakej rok vydrzi... A k tomu huawei - sice ted udelali par dobrejch chipsetu ale furt jsou v podstate nazacatku i kdyz se v testech tvari dobre
- fidik
- Zařízení: Huawei Y300-100
- Firmware: Slimkat
- Operátor: O2
ja jsem ted zamilovanej do z3. at uz compact nebo padlo. za androidi highend bych bral tohle
- ShockeyCzT
Tam me stve plastovej ramecek ale ten by mohl byt pevnejsi ale tam chce pockat az klesne cena protoze ted je to prehnany
- davehanz
- Zařízení: iPhone 5,5s,SE,8
- Firmware: iOS 10.3.3, iOS11,12
Taky bych z toho všeho volil Z3 a nebo Honor 6, i když se mi ve všech směrech líbí G3, přesto bych tolik peněz za tel nedal a nebo P7?