Přidej se

Huawei Y6

Huawei P9 Lite, P9, P8 Lite, Y6, Nova, Nexus 6P atd.
Uživatelský avatar
RaduzR
Stálý člen
Příspěvky: 332
Registrován: 14. 1. 2014 20:14
Zařízení: Huawei Y6, ZTE v5, SmartWatch DZ09
ROM: CM13 tes LinegeOS 14
Operátor: T-Mobile,KAKTUS
Bydliště: Hodonice

Re: Huawei Y6

Příspěvek od RaduzR » 29. 3. 2016 20:10

Huawei_Y6_Firmware_SCL-L21_C432B130_Sweden
https://drive.google.com/file/d/0B5Csd_ ... sp=sharing
Huawei Y6 CM 13
Huawei P9 lite VNS-L21

Uživatelský avatar
RaduzR
Stálý člen
Příspěvky: 332
Registrován: 14. 1. 2014 20:14
Zařízení: Huawei Y6, ZTE v5, SmartWatch DZ09
ROM: CM13 tes LinegeOS 14
Operátor: T-Mobile,KAKTUS
Bydliště: Hodonice

Re: Huawei Y6

Příspěvek od RaduzR » 30. 3. 2016 19:59

CWM instalace přes Flashify ale pouze v čínštině, kdyby někdo našel anglicky tak ho sem hoďte .Nebo aspň překlad těch znaků. :P
https://drive.google.com/file/d/0B5Csd_ ... sp=sharing
Huawei Y6 CM 13
Huawei P9 lite VNS-L21

Uživatelský avatar
RaduzR
Stálý člen
Příspěvky: 332
Registrován: 14. 1. 2014 20:14
Zařízení: Huawei Y6, ZTE v5, SmartWatch DZ09
ROM: CM13 tes LinegeOS 14
Operátor: T-Mobile,KAKTUS
Bydliště: Hodonice

Re: Huawei Y6

Příspěvek od RaduzR » 9. 4. 2016 19:44

Pánové myslíte že by se mohl nahrát cwm,twrp do tohoto telefonu nějaký podobný nebo musí být šitý přímo má daný telefon? Pokud by mělo jít nějaký podobný tak podle čeho vybírat?
Huawei Y6 CM 13
Huawei P9 lite VNS-L21

dvdi
Nový člen
Příspěvky: 49
Registrován: 8. 8. 2014 6:46

Re: Huawei Y6

Příspěvek od dvdi » 10. 4. 2016 11:22

zdravim schytal som bootlop a neviem si s tym rady ako sa to da tento telefon Flashnut resp ako sa to da napravit. factory reset neide
ani update fw s sdcka neide

Uživatelský avatar
RaduzR
Stálý člen
Příspěvky: 332
Registrován: 14. 1. 2014 20:14
Zařízení: Huawei Y6, ZTE v5, SmartWatch DZ09
ROM: CM13 tes LinegeOS 14
Operátor: T-Mobile,KAKTUS
Bydliště: Hodonice

Re: Huawei Y6

Příspěvek od RaduzR » 10. 4. 2016 16:28

Do recorvery se dostaneš a když jaké máš stock emui ?
Huawei Y6 CM 13
Huawei P9 lite VNS-L21

dvdi
Nový člen
Příspěvky: 49
Registrován: 8. 8. 2014 6:46

Re: Huawei Y6

Příspěvek od dvdi » 12. 4. 2016 6:25

No telefon uz ide nemal som pametovku kingston tak preto mi to neslo. ale uz facha.
ale teraz mam dotaz ohladom odomknutia bootloadre. na stranke emui mi po vyplneni formulara hlasi ze
"please try another IMEI or MEID."
skusal som imei 1 a 2 a nic. stale ta ista chyba ze som dal zle imei.
Poradte.

Uživatelský avatar
RaduzR
Stálý člen
Příspěvky: 332
Registrován: 14. 1. 2014 20:14
Zařízení: Huawei Y6, ZTE v5, SmartWatch DZ09
ROM: CM13 tes LinegeOS 14
Operátor: T-Mobile,KAKTUS
Bydliště: Hodonice

Re: Huawei Y6

Příspěvek od RaduzR » 12. 4. 2016 6:45

Tak to vážně neví mě to šlo normálně, ale mám dojem že se to řeší někde na netu ....ale kde ,.....mrknu do historie a když tak sem něco dám
Huawei Y6 CM 13
Huawei P9 lite VNS-L21

dvdi
Nový člen
Příspěvky: 49
Registrován: 8. 8. 2014 6:46

Re: Huawei Y6

Příspěvek od dvdi » 12. 4. 2016 17:06

tu som upol printscreen http://ulozto.sk/xkLQ5rJt/bez-nazvu-png
co zle vypisujem hmm??

Uživatelský avatar
RaduzR
Stálý člen
Příspěvky: 332
Registrován: 14. 1. 2014 20:14
Zařízení: Huawei Y6, ZTE v5, SmartWatch DZ09
ROM: CM13 tes LinegeOS 14
Operátor: T-Mobile,KAKTUS
Bydliště: Hodonice

Re: Huawei Y6

Příspěvek od RaduzR » 12. 4. 2016 21:33

Tak to ani náhodou nevím podle mně to máš vše dobře pokud seš někde neupsal ....pokusím se najít něco jiného ...koukal jsi na ruské fóra ...jsou dobří ale hledej Honor 4A
Huawei Y6 CM 13
Huawei P9 lite VNS-L21

dvdi
Nový člen
Příspěvky: 49
Registrován: 8. 8. 2014 6:46

Re: Huawei Y6

Příspěvek od dvdi » 16. 4. 2016 13:13

takze som nic nenasiel a nic ine len stale chyba IMEi tak som napisal mail do huawey tak som zvedavy.
a este pridam odkaz na firmware ak mate telefon kupeny v cechach oni maju dodavatela s Netherlandu cize aj ich fw som nasiel http://download-c.huawei.com/download/d ... iteCode=nl

Odpovědět

Zpět na „Huawei a Honor“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host