Přidej se

Huawei Y6

Huawei P9 Lite, P9, P8 Lite, Y6, Nova, Nexus 6P atd.
dvdi
Nový člen
Příspěvky: 49
Registrován: 8. 8. 2014 6:46

Re: Huawei Y6

Příspěvek od dvdi » 18. 4. 2016 18:32

Ta B140 je postavena na LL5.1.1 a ako si u B130 rootoval? Cez pc? Fastboot? mozes napisat rychlo strucne nejaky ten navod?? a potom to dam vsetko dohromady nech ne to tu normalne napisane nejak popripade aky kingo si pouzil mne to proste neide na B130

Uživatelský avatar
RaduzR
Stálý člen
Příspěvky: 323
Registrován: 14. 1. 2014 20:14
Zařízení: Huawei Y6, ZTE v5, SmartWatch DZ09
ROM: CM13 tes LinegeOS 14
Operátor: T-Mobile,KAKTUS
Bydliště: Hodonice

Re: Huawei Y6

Příspěvek od RaduzR » 18. 4. 2016 18:48

Rotnul jsem to kingoroot nasdilel jsem ho tady je tam i balíček fastboot root ale ten jsem netestoval jen cwm v něm a je v čínštině.Budeš dělat nějaký návod?

dvdi
Nový člen
Příspěvky: 49
Registrován: 8. 8. 2014 6:46

Re: Huawei Y6

Příspěvek od dvdi » 18. 4. 2016 19:05

no chcel by som navod spravit pre lamy nikdy nevies mne ten kingo co je tu na B130 neide co musim zmenit aby to islo?

Uživatelský avatar
RaduzR
Stálý člen
Příspěvky: 323
Registrován: 14. 1. 2014 20:14
Zařízení: Huawei Y6, ZTE v5, SmartWatch DZ09
ROM: CM13 tes LinegeOS 14
Operátor: T-Mobile,KAKTUS
Bydliště: Hodonice

Re: Huawei Y6

Příspěvek od RaduzR » 18. 4. 2016 19:41

To opravdu netuším také jsem to dělal nadvakrát, jen mě napadá že jsem v nástrojích pro vývojáře povolil OEM jen si nejsem jistý zda to bylo zkrz kingoroot.
Že uděláš návod je super já nemám zrovna moc času ale rád tě budu informovat když něco budu testovat.

dvdi
Nový člen
Příspěvky: 49
Registrován: 8. 8. 2014 6:46

Re: Huawei Y6

Příspěvek od dvdi » 18. 4. 2016 19:47

ja taky nemam nejak moc casu ale aj tak si chcem najst nejaky ten cas a spravit to predsa ja osobne som s tymto telefonom moc spokojny kedze predchodca dopadol ako dopadol kupila mi priatelka tento a fakt parada. budem informovat ak budem pripravovat navod. ale najprv to chce testovat. skusim este ten OEM

Uživatelský avatar
RaduzR
Stálý člen
Příspěvky: 323
Registrován: 14. 1. 2014 20:14
Zařízení: Huawei Y6, ZTE v5, SmartWatch DZ09
ROM: CM13 tes LinegeOS 14
Operátor: T-Mobile,KAKTUS
Bydliště: Hodonice

Re: Huawei Y6

Příspěvek od RaduzR » 18. 4. 2016 21:26

Písni jestli je to ono

dvdi
Nový člen
Příspěvky: 49
Registrován: 8. 8. 2014 6:46

Re: Huawei Y6

Příspěvek od dvdi » 18. 4. 2016 21:34

ne neni to ono nasiel som fintu vyberies Sim kartu-y alebo pouzijes lôietadlomod a zapnes wifi a ide to rootlo to ale teraz riesim ako tam narvat supersu uz som flashoval recovery lebo som nieco po**l

Uživatelský avatar
RaduzR
Stálý člen
Příspěvky: 323
Registrován: 14. 1. 2014 20:14
Zařízení: Huawei Y6, ZTE v5, SmartWatch DZ09
ROM: CM13 tes LinegeOS 14
Operátor: T-Mobile,KAKTUS
Bydliště: Hodonice

Re: Huawei Y6

Příspěvek od RaduzR » 18. 4. 2016 21:54

Já tam dnes dal TWRP to od tebe a max spokojenost , flashnul jsem ho přez flashifi.

Uživatelský avatar
RaduzR
Stálý člen
Příspěvky: 323
Registrován: 14. 1. 2014 20:14
Zařízení: Huawei Y6, ZTE v5, SmartWatch DZ09
ROM: CM13 tes LinegeOS 14
Operátor: T-Mobile,KAKTUS
Bydliště: Hodonice

Re: Huawei Y6

Příspěvek od RaduzR » 19. 4. 2016 14:38

Co se ti po...?

dvdi
Nový člen
Příspěvky: 49
Registrován: 8. 8. 2014 6:46

Re: Huawei Y6

Příspěvek od dvdi » 19. 4. 2016 18:44

Zly zipak som dal omylom s mojho stareho telefonu

Odpovědět

Zpět na „Huawei a Honor“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host