Chci se zeptat jak nakupovat na ebay nebo aliexpress. Nikdy jsem ze zahraniční nic neobjednával. Můžete mi to někdo podrobně vysvětlit, co je na to potřeba a tak?
Zaujaly mě hodinky smartwatch U8, mimochodem nemáte je někdo?
Díky moc.
Jak nakupovat na ebay?
Jak nakupovat na ebay?
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
Re: Jak nakupovat na ebay?
Co konkretně nevíš? postupuješ intuitivně, všechno je tam napsaný. Ale chápu, že to pro někoho může být problém, jestli na tom není dobře s angličtinou...
Jde mi hlavně o to placení, nikdy jsem kartou přes net neplatil.
Je to bezpečné?
Je to bezpečné?
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
-
- Zařízení: Y300
- Firmware: CyanogenMod 10.1
- Operátor: O2
Re: RE: Re: Jak nakupovat na ebay?
Týmto tempom budeš nakupovať už budúci rok.
Však na to nespěchám
-
- Neregistrovaný uživatel
Dobrý den, jako první doporučuji vytvořit účet na PayPal a propojit ho s platební kartou, poté se stačí zaregistrovat na Ebay a při nákupu jen zadat email a heslo na PayPal a máte objednáno Ještě doporučuji využít tento cashback - https://www.ziskejte.cz/cashback-sleva/ ... y/ebay.com - zpětně se vám pak vrátí ještě pár procent z ceny, což podle mě vždycky přijde vhod