Cashback - peníze zpět z nákupů
Re: Cashback - peníze zpět z nákupů
je moznost mit to registrovane napr. na 2 mail. adresy? Jedna platba byt sem to delal prez portal mi utekla a asi mi ji tam nedodaj nejak sme na to pozapomel bylo to za 9 litru na mall.cz a uz asi 2. tydny se nikdo neozval ani nechtlei nejake cislo obednavky nic.
minulost:Alcatel301, Nokie 3310, 5110, , c5,
Huavey y300, g620s prestigio 5454duo, Samsung core prime ve, Samsung ace4
aktualni Iphone5s, Nokie 6630, 6220 classic, e52 LG F60, Nexus 5x
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Co přesně ti nešlo? Do e-shopu musíš přejít z odkazu v tom cashbacku, jinak se ti to nezapočítá.
Jestli jde registrace na 2 e-maily, nevím. Teoreticky by to jít mělo, ale bude záležet na podmínkách konkrétního cashback webu - radši to nejdřív ověř nebo jim pošli dotaz, aby ti pak nezablokovali účet.
Jestli jde registrace na 2 e-maily, nevím. Teoreticky by to jít mělo, ale bude záležet na podmínkách konkrétního cashback webu - radši to nejdřív ověř nebo jim pošli dotaz, aby ti pak nezablokovali účet.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Mě to třeba vůbec nefunguje. Nechápu vždycky když dám nákup přes plnapenezenka tak mě to půl dne přesměrovává a pak z toho stejne nic není. Vám to všem funguje?
no ja sem takhle prechazel na mall.cz kupoval sem za 9 litru a nemel sem to tam psal sem na podporu a ani neodpovedeli.
minulost:Alcatel301, Nokie 3310, 5110, , c5,
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Mě to funguje normálně. I známým co to používají. Do obchodu přecházím přes to hlavní tlačítko, ale jestli vám nejde přesměrování, tak dole v detailu obchodu je i odkaz, který stačí zkopírovat a otevřít ho v novém okně.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
- Neregistrovaný uživatel
To je super služba, já už ji teda pár měsíců využívám na hamty.cz. Co jsem tak srovnávala podobné stránky, tak mají největší návratnost a zatím jsem s nimi neměla žádný problém. Je tam spousta předních českých i zahraničních obchodů prodávajících snad vše od jídla až po elektroniku a musím říct, že se to opravdu vyplatí.
Zdravím, já před nedávnem objevila tuto akci - https://www.ziskejte.cz/cashback-sleva/ ... ooking.com. Do konce června můžete z rezervací na booking.com získat 4,15% což je dost pěkné, normálně tam mají 3,75. Snad se někomu bude hodit Přeji hezký den, Ivana
Cashback je skvelá vec. Sám to už používam jeden rok a postupne pribúdajú obchody, ktoré ho ponúkajú. Ja si tu vždy vyhľadám obchod https://www.kodino.com/sk/ a tam nájde prehľad cashbacku na všetkých stránkach. Potom si vyberiem ten najvýhodnejší a nakupujem. Zatiaľ som nemal problém, že by som peniaze späť nedostal.