Nejprodávanější mobily na světě
Re: Nejprodávanější mobily na světě
S tim cipem do hlavy bych si moc srandu nedelal.Spousta lidi uz ho ma instalovanej.Problem je pak v tom ze te muze kdokoli sledovat ani o tom nevis.Ne vsecho co se tvari jako uzasny pokrok je dobry.Spousta technologii se vyviji i ke spatnym ucelum.Je potreba byt ve strehu a nenechat se ovladat jak ovce.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
- syntaxicek
To tady mluvíš moc o konspiracich a přímé důkazy nemáš, ale souhlasím že to spěje jen k plné kontrole a každý o nás bude dost vědět
No právě.Spoustu informací o sobě dáváme k dispozici neznámým lidem a firmám.Může to vést ke zneužití těchto informací v náš neprospěch, což je pak problém.
O těch čipech v těle lidí jsem už ale opravdu slyšel.Někde v severní Evropě,myslím že to bylo Finsko.
O těch čipech v těle lidí jsem už ale opravdu slyšel.Někde v severní Evropě,myslím že to bylo Finsko.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB