Ale jinak to bylo podle mě hodně vyrovnaný a vyhrát to dneska mohl kdokoliv. Navíc byl to první zápas a všichni se sehrávají. Bude zajímavý to sledovat dál.
Jinak Kanada dneska prohrála s Francií, takže první velký překvapení. Zítra držím palce.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
áno, zajtra hráme proti Kanade. No napriek dnešnej prehre, to bol zaujímavý zápas, a naši mladíci nesklamali. Možno, ak sa viac zohrajú, bude ten výkon stupňovať,a prídu aj lepšie výsledky Držíme palce, do ďalších súbojov...
Čistě podle mě hráli slováci líp,jak co do útoku,tak do obrany.Já doufám že se dál povede oboum týmům.Bylo by fajn zas o medajle hrát česko-slovenský derby
Samsung Galaxy Note 9
T-MobileG1►LGOptimus One►HTCEvo 3D►HuaweiAscend Y300►HuaweiHonor 2►HuaweiHonor 3C►SonyXperia Z Ultra►Honor4X►Alcatel6045Y (5.5")►LenovoA6000►LGF60►VFSmart Prime 6►LGG3►SonyM2►MSLumia 550►SonyZ3►Alcatel6039Y►LenovoK6 Note►XiaomiNote 4
myg74 píše:Vzhledem k tomu, ze bych rad novy telefon za tip tak to vidím 4:3. Výherní dají cca 3 minuty před koncem
Tak výhru jsem trefil a defacto místo togo dali vítězný v nastavení.
Ale je fakt, ze měli na male. Ale jinak docela vyrovnaný hokej. A zaplatpanbuh ze tam ten Jágr byl a tu hokejku tam strčil