Medaile z olympiády
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: Medaile z olympiády
Já jsem biatlon nikdy moc nesledoval, ale teď jak se nám tam daří, tak mě to začalo bavit. A máš pravdu, Soukalová měla mít medaili. Je to škoda.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Tak stane se, ale výkon parádní. Ještě bude mít šanci v dalších závodech.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
Soukalova podala zivotny vykon. Ale padali jej nohavicky. Keby isla bez nich ako jej poradil Jarda, mohli ste mat medailu a zbytok sveta este krajsi podivanou
Tak Soukalová opět čtvrtá. To už je fakt smůla. Tak má ještě šanci v jednom individuálním závodě. Snad už to konečně dopadne. Vítková 6. místo, taky pěkný.
Bank v kombinaci sedmý.
V pořadí zemí je ČR na 17. místě.
Bank v kombinaci sedmý.
V pořadí zemí je ČR na 17. místě.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
Zase mala asi nohavicky Bank ma trosku sklamal. Myslim ze to nebolo iba rozbitou tratou v slalome. Aj ked je fakt, ze Kostelicovi a spol sa v slalome rovnat nemoze. Pred pretekmi by asi 7 miesto bral. Na druhu stranu ma to tesi. Adam Zampa v spolocnosti SK kokosov na snehu 5 miesto.
Zajímavý zápas v hokeji-Slovensko vs. Slovinsko. Slováci dostali na frak 3:1. Celkem překvapivé.
Řekl bych né že celkem překvapivé ale sakra překvapení. Pro Slováky asi zatím jeden z nejhorších turnajů.
No pro naše hokejisty to taky nevypadá dobře. Druhá prohra ze tří zápasů. Tentokrát se Švýcarskem 1:0. No nevím, trochu rozpačité výsledky.
No tak to slovinsko....nemam slov uz vidim ako hraju s ruskom..ani nepridu na zapas
No tak pokud budou hrát s Ruskem tak jako se Slovinskem tak to bude mazec. Ale třeba se oklepou a bude to o 100% lepší