Reklamace, zkušenosti se servisem atd.
- Luciášek
- Zařízení: THL T6s
- Operátor: Blesk
Re: Reklamace, zkušenosti se servisem atd.
sorry, nadále už budu jen informovat o rychlosti vrácení peněz
- myg74
- Zařízení: Lenovo P70-A
- Firmware: zatím S133
- Operátor: T-Debile
Jj.chybí mi custom ROM...KitKat....
To neresLuciášek píše:sorry, nadále už budu jen informovat o rychlosti vrácení peněz
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Těch 319 kč za chybějící příslušenství zas není tolik. I když to odečtou z té původní nákupní ceny, tak je to pořád ok a dopadlo to nejlíp jak mohlo.Luciášek píše:Jooo a mimochodem, plnou cenu mi nevrátí, páč jsem jim nedodala nabíječku a sluchátka sluchátka odešly do věčných lovišť asi po třech měsících a nedlouho na to, je následovala i nabíječka takže mi z ceny odečetli obojí, celkem 319,-
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- Luciášek
No, tak on na mně pán naběhl s tím, že za nabíječku 250 a sluchátka taky tak. Tak jsem na něj vytřeštila oči a zeptala jsem se, jestli to myslí vážně, že jak jedno, tak druhý, seženu max. za 150 korun... Tak nakonec koukal na stránky alzy, že teda nabíječku mají nejlevnější za 219,- a sluchátka teda nechají za 100,- Jako bejt trubka, tak jsem si nechala nakecat to pětikilo
- davehanz
- Zařízení: iPhone 5,5s,SE,8
- Firmware: iOS 10.3.3, iOS11,12
- Operátor: Vodafone
Tak to jsem moc rád Luci, jak ti ta reklamace dopadla, na nějaký odpočet se vykašli, hlavní je vrácení peněz a super je to, že jsi na to nepristoupila
V druhé řadě jsem moc rád, že jsi dala na můj typ.. Thl
EDIT: Dnes je to 12tý den, co je moje S3 mini na reklamaci v Britexu. Kontroluju STAV ZAKÁZKY každý den, a dnes se ze ZPRACOVÁNÍ ZAKÁZKY změnilo na VÝSTUPNÍ KONTROLA.
Teda ale jak se jedná o Samsung a T-mobile, jde to i rychle .
Myslíte si, že nějaké značky mají v B ritexu přednost nebo je to jen moje hloupá doměnka? Jsem zvědavý, za jak dlouho mi T-mobile pošle SMS, že mám mobil na pobočce
V druhé řadě jsem moc rád, že jsi dala na můj typ.. Thl
EDIT: Dnes je to 12tý den, co je moje S3 mini na reklamaci v Britexu. Kontroluju STAV ZAKÁZKY každý den, a dnes se ze ZPRACOVÁNÍ ZAKÁZKY změnilo na VÝSTUPNÍ KONTROLA.
Teda ale jak se jedná o Samsung a T-mobile, jde to i rychle .
Myslíte si, že nějaké značky mají v B ritexu přednost nebo je to jen moje hloupá doměnka? Jsem zvědavý, za jak dlouho mi T-mobile pošle SMS, že mám mobil na pobočce
Naše forum, vaše forum :-)
- davehanz
Dnes mi přišla SMS od T - mobile, že můj reklamovany telefon je připraven na prodejně k vyzvednutí. Stav... Opraveno.
Zítra ho teda vyzvednu a jsem moc zvědavý, co teda s ním udělali. Jinak to trvalo přesně 14 dní
Zítra ho teda vyzvednu a jsem moc zvědavý, co teda s ním udělali. Jinak to trvalo přesně 14 dní
- Luciášek
Tak včera mi přišla sms, že mi posílají mailem dobropis a můžu si s ním vyzvednout peníze na pobočcce alzy. Takže to byl fofr, do druhého dne vyřízené. Kdyby to tak šlo i s tou reklamací, nestěžovala bych si ale zase bych nedostala zpátky peníze, ale nějakej telefon z bůhvíjakýho zdroje a s baterkou prestigio Takže ve finále to proběhlo podle mých představ a dneska už mám penízky doma
- davehanz
Tak dnes přesně po 14 dnech jsem si vyzvedl z reklamace S3 mini. Závada se projevila, oprava provedena... Výměna baterie, nová. Výměna nabíjecího konektoru, test ok.
Prasklé sklo bohužel nevyměnili, škoda, Čekal sem, že dají nové a ne že pustí zpět mobil s prasklou dotykovou vrstvou . Pravda, sklo sem nereklamoval . Nešel fotoaparát, ten sem do závad nepsal, teď funguje.
Prasklé sklo bohužel nevyměnili, škoda, Čekal sem, že dají nové a ne že pustí zpět mobil s prasklou dotykovou vrstvou . Pravda, sklo sem nereklamoval . Nešel fotoaparát, ten sem do závad nepsal, teď funguje.
Nevim, ale je-li 30. den na svatek ci vikend tak myslim, ze kdyz tam zajdes v patek, ze chces penize k veceru a tel. tam nebude mas na to narok.
Me spis nekdo poradte co mam delat s tim o2, oni to opravili, ale protoze se jim nechtelo vracet prasule nenapsali nic o oprave. Sakra A ten firmware opet neaktualizovali, sem to chtel uhrat na nej, ze me nebavi vzdy kvuli novemu firmware to tam posilat, a ze teleofn ma parametry uvedene vyrobce blablabla.
Me spis nekdo poradte co mam delat s tim o2, oni to opravili, ale protoze se jim nechtelo vracet prasule nenapsali nic o oprave. Sakra A ten firmware opet neaktualizovali, sem to chtel uhrat na nej, ze me nebavi vzdy kvuli novemu firmware to tam posilat, a ze teleofn ma parametry uvedene vyrobce blablabla.
minulost:Alcatel301, Nokie 3310, 5110, , c5,
Huavey y300, g620s prestigio 5454duo, Samsung core prime ve, Samsung ace4
aktualni Iphone5s, Nokie 6630, 6220 classic, e52 LG F60, Nexus 5x
Huavey y300, g620s prestigio 5454duo, Samsung core prime ve, Samsung ace4
aktualni Iphone5s, Nokie 6630, 6220 classic, e52 LG F60, Nexus 5x