Toto nejsou Windows a proto systém volnou paměť využívá k cachovani aplikaci, proto je vždy tak malo RAM
Mám malo aplikaci - tomuto výroku bych se vyhnul, většinou lidi totiž mívají jen par aplikaci ale same nenazrane, viz. FB, FBmessenger nebo dokonce zbytečné RAM plniče jako např. antiviry, cleanery a taskillery, apod.
autostart aplikace
- LukasA
- Zařízení: Huawei Ascend y300
- Firmware: Náhodná KitKat ROM
- Operátor: O2
Re: autostart aplikace
@robertBA nějak nechápu o co ti jde. Tobě vadí že jsem jako přirovnání použil windows? Rozhodně si nemyslím že windows jsou hloupé když nedělají cachování aplikací, ale chtěl jsem prostě poukazat na fakt že z windows jsou lidi zvyklý mít prázdnou RAM a když v androidu viděj plno tak se vždy zděsí co se děje a hned si myslí že tam např. mají vir a začnou si tam stahovat RAM cleanery, task killery, Antiviry a podobnou havěť
Myslím si že hned zbytečně startuješ, můj výrok nikoho nebo nic neuráží, ale někdo si přesto našel důvod proti mě vyrazit
Myslím si že hned zbytečně startuješ, můj výrok nikoho nebo nic neuráží, ale někdo si přesto našel důvod proti mě vyrazit
-
- Zařízení: Y300
- Firmware: CyanogenMod 10.1
- Operátor: O2
S veľkým ospravedlnením beriem svoj príspevok späť. S tvojím vysvetlením vidím teraz tvoj príspevok inak. Spôsob akým si použil prirovnanie k Windows si pre mňa v Android komunite výnimka. Z diskusií na tomto fóre mi príde, že mnohí svoju neznalosť a neschopnosť administrovať svoj Windows zamieňajú za vlastnosť. A to používajú ako argument. Ešte raz pardón. K pamäti: tiež mi nie je jasné, prečo chce niekto najrýchlejšiu pamäte v telefóne mať prázdnu.