autostart aplikace
autostart aplikace
Zdravin
potreboval bych pomoc.Po nejake dobe se mi vzdy telefon restartuje kvuli plne RAM...Spousteji se mi ale porad aplikace ktere nechci aby se spusteli napr.facebook atd...kdyz aplikaci vypnu zase se zapne
mobil se tedy porad seka i kdyz neustale cistim pomoci cleaneru..
neznate nejakou aplikaci ktera by blokovala automaticke spousteni?(root mam)
dekuji
potreboval bych pomoc.Po nejake dobe se mi vzdy telefon restartuje kvuli plne RAM...Spousteji se mi ale porad aplikace ktere nechci aby se spusteli napr.facebook atd...kdyz aplikaci vypnu zase se zapne
mobil se tedy porad seka i kdyz neustale cistim pomoci cleaneru..
neznate nejakou aplikaci ktera by blokovala automaticke spousteni?(root mam)
dekuji
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Re: autostart aplikace
Aplikace typu cleaner jsou užitečné asi tak jako tahle stránka: http://www.downloadmoreram.com/
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
Nelze hibernovat facebook? Opet se sam zapnul
- LukasA
- Zařízení: Huawei Ascend y300
- Firmware: Náhodná KitKat ROM
- Operátor: O2
Facebook hibernovat lze, sám ho mám vyplý(používám jen messenger), ale pokud zapneš např. messenger tak se ti zapne i facebook(probudí ho i z hibernace) nebo i některé hry dokonce facebook spouští, v greenify se dá nastavit aby se sledovala která alikace ho spustila a tento "spouštěcí odkaz" se dá v greenify i "odstřihnout" (myslím že je potřeba Xposed- ten já mám nejen kvůli greenify, ale stejně si myslím že mi to někdy stejně nefungovalo)
vyřešit se to dá několika způsoby:
-pokud máš aplikace FB i FB messenger tak já používám jen messenger(nikdy se mi nestalo že by mi ho nějaká aplikace zapla) a dost rychle jsem si zvykl občas vlezu na facebook přes web
-nepoužívat ani jednu aplikaci a použvat jen prohlížeč
-používat aplikaci FB a hold počítat s vypočítaností ostatních aplikcí které ho občas spustí
mimochodem v nastavení greenify ( experimentální funkce) si přepni na ROOT mod třeba to trochu pomůže
vyřešit se to dá několika způsoby:
-pokud máš aplikace FB i FB messenger tak já používám jen messenger(nikdy se mi nestalo že by mi ho nějaká aplikace zapla) a dost rychle jsem si zvykl občas vlezu na facebook přes web
-nepoužívat ani jednu aplikaci a použvat jen prohlížeč
-používat aplikaci FB a hold počítat s vypočítaností ostatních aplikcí které ho občas spustí
mimochodem v nastavení greenify ( experimentální funkce) si přepni na ROOT mod třeba to trochu pomůže
Dekuji
myslite ze by s ram pomohlo tohle?:http://m.youtube.com/watch?v=kuv6EiLCbFk
myslite ze by s ram pomohlo tohle?:http://m.youtube.com/watch?v=kuv6EiLCbFk
- LukasA
- Zařízení: Huawei Ascend y300
- Firmware: Náhodná KitKat ROM
- Operátor: O2
Ano to sice RAM zvětší, ale je to jen SWAPování(ukládání části RAM na SD kartu) takže to bude děsně pomalé a rychlosti RAM se to nevyrovná
Aha
mam 600mb ram a mam vzdy volnych jen 100.co zabira tech 500? Nemam hodne aplikaci aktivni jsou jen par
mam 600mb ram a mam vzdy volnych jen 100.co zabira tech 500? Nemam hodne aplikaci aktivni jsou jen par