Připojení k PC přes USB
Re: Připojení k PC přes USB
Problém může být, že Huawei má nadstavbu pro připojení přes USB a po připojení USB kabelu jsou tři možnosti na výběr:
-Mediální zařízení (MTP)
-Fotoaparát (PTP)
-Paměťové zařízení USB
Dá se zaškrtnout, zda-li se má pokaždé dotázat nebo si nastavení pamatovat. Takže možná je problém tady, někdo mohl nastavit jako PTP a dát zapamatovat.
Teď se snažím zjistit, jak toto zapamatování zrušit a udělat z telefonu standardní úložiště. Nějaké nápady?
-Mediální zařízení (MTP)
-Fotoaparát (PTP)
-Paměťové zařízení USB
Dá se zaškrtnout, zda-li se má pokaždé dotázat nebo si nastavení pamatovat. Takže možná je problém tady, někdo mohl nastavit jako PTP a dát zapamatovat.
Teď se snažím zjistit, jak toto zapamatování zrušit a udělat z telefonu standardní úložiště. Nějaké nápady?
- LukasA
- Zařízení: Huawei Ascend y300
- Firmware: Náhodná KitKat ROM
- Operátor: O2
Obvykle to bývá v nastavení úložiště a nahoře 3 tečky
Bohužel, tři tečky tam nejsou, menu žádné, nic "podezřelého".
- Petroloid
- Zařízení: Honor 4C
- Firmware: 4.4.2./EMUI 3.0/B069
- Operátor: O2
tohle mi dělalo když sem vlezl do recovery pokud nebudes list do recovery a hrat si tak to tak zustane vyresi to factory reset ale pak zas nesmis delat nic recovery nebo to nepujde tohle to dela aspon me
Samsung I5800 Galaxy 3 > Huawei Ascend G300 > Huawei Ascend G510 > Huawei Ascend G630 > Honor 4C
měl jsem úplně to samé,nakonec jsme přišel na to,že to bylo USB kabelem .. používal jsem totiž kabel od externí nabíječky,když jsem našel ten původní od mobilu,vše bylo zase ok
-
- Neregistrovaný uživatel
poradi mi niekto ako stahnut software do mobilu huawei y530
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Je tam předinstalovaný Google Play. Někde na ploše bude ikona. Tam si vyber co potřebuješ.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
Měl jsem stejný problém. Připojil jsem mobil (android 4.4.2) a v mobilu ani notebooku se nic neukázalo. Pomohla výměna kabelu, některé jsou určeny hlavně pro nabíjení a nemají vyvedené všechny kontakty v koncovce
-
Hlásím, že mi taky pomohl originální kabel a zeptalo se mě to, s jiným jen nabíjelo.