Huawei G630 - aktualizace?
Re: Huawei G630 - aktualizace?
Nemam ho u sebe..proste tam je andoid panak s otevrenym brichem,jako kdyz to chce aktualizaci..a je tam pripojte k usb, neslo to preskocit a tlacitko vypnuti ani nic jineho nereagovalo,pak ho rozjeli kdyz se pripojil a normalne fungoval a ted kdyz se vypnul tak nabehl zase jen takhle.a zase ten samy obrazek. Dekuju za radu,snad to pujde,jsem fakt nastvana..jinak se omlouvam,moc tomu nerozumim,takze to popisuju jak hodne laicky..firmware fakt netusim..nemam ho u sebe. Az budu.mit tak to zjistim..
- myg74
- Zařízení: Lenovo P70-A
- Firmware: zatím S133
- Operátor: T-Debile
Android panak s otevřeným břichem a cerveny trojúhelník s vykřičníkem? To se ukazuje v stock recovery .... Tak pak zkus najet tlačítkem "volume+-" na kolonku "wipe cache a data" a potvrd tlačítkem "power"(to je vypínací tlačítko) a pak restart a možná to naskoci.
Trojuhelnik s vykricnikem tam nebyl.ja to pak vyfotim,akorat nevim kdy ho budu mit u sebe,pritel mi ho odvezl. Pak to sem hodim at vite jak to vypada. Jinak tlacitka jsem mackala vsechny a nehlo se to ani o prd!!!-
- myg74
V tom případě bych to viděl na to,ze si s nim přítel hrál a trošku ti ho bricknulb:roll:
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Telefon v origo stavu se nedá bricknout,nemáš přístup do systému,nemůžeš nic flashovat atd ..takže brick nehrozí..
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
Co mi ho??
Check sd update pkg is exist. Make sure usb cable has been inserted.usb update started. To mi to pise.
- myg74
To je jasný....ale už jsem spravoval jeden podobný ze si přítel hrál s novým telefonem přítelkyně.... A ona netušila ze ho už ma rootlymitsuu84 píše:Telefon v origo stavu se nedá bricknout,nemáš přístup do systému,nemůžeš nic flashovat atd ..takže brick nehrozí..
Mam nemcinu a fr,takze tomuhle nerozumim a v prekladaci mi to nedava zrovna smysl...pomooc
to vypada ze priatel spustil len tak "Lokalnu aktualizaciu" z SD karty avsak na SD kartu ziadny update nenahral, aktualizacia neprebehla korektne pripadne ju zrusil a telefon sa sekol a po restarte stale spusta do download modu. Ked tak si stiahni B127 update (odkaz je aj tu na fore) nahraj ho na SD kartu a dohliadni aby update prebehol korektne alebo skus ten factory reset