Huawei Ascend G630 - obecná diskuze
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Re: Huawei Ascend G630 - obecná diskuze
A G630-U00 je Unicorm verze,tuším že dual-sim a nevím zda podporuje evropský pásma,ale asi jo
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
-
- Zařízení: huawei ascend g630
- Firmware: 117
- Operátor: vodafone
ahoj, taky jsem cekatael na origo ROM.Petroloid píše:neboj bude akorát ted sem v práci a vracím se pozdě doma tak na to není čas
jen mi neni jasne, jak ji udelas. to nejdriv spachas TWRP a v tom to zazalohujes, nebo jak?
dik za odpoved
- Petroloid
- Zařízení: Honor 4C
- Firmware: 4.4.2./EMUI 3.0/B069
- Operátor: O2
Ano pres twrp sem to myslím delal i na g510 teda myslim
Samsung I5800 Galaxy 3 > Huawei Ascend G300 > Huawei Ascend G510 > Huawei Ascend G630 > Honor 4C
Re: Uživatelské recenze - Huawei Ascend G630
Termoxin, Myg74: Díky za zajímavé představení těchto přístrojů. Můžete je trošku zkusit otestovat (ideálně s klasickým EmoUI - to mi uživatelsky vyhovuje) a dát sem vědět jak se chová, případně přidat pár fotek a postřehů. P.S. jak to je s offline GPS?
- Petroloid
- Zařízení: Honor 4C
- Firmware: 4.4.2./EMUI 3.0/B069
- Operátor: O2
čau , pedes co bych ti řekl na takovy to klasicky používání nemá baterka ( internet,facebook atd občas nejaka wifi ) nema problem utahnout 1,5-2 dny sem od včera do dnes zkousel a jeste mi zbylo 10 procent jinak je svižny jak kdyz mazes chleba maslem,displej je na slunku krasne citelny a hlavne jemny , nezpozoroval sem zadne zaseky ani nedostatky , za malo penez hodne radosti a kdyz rikam hodne tak fakt hodne gps sem jeste nezkoušel ,jinak predni fotak video HD ,zadni taky HD a krásně fotí
tady příklad rychlá fotka, jinak EmoUi 2.0 lite šlape jak má klasika ikony na plochách svižný me osobně se libí je too zvyku
tady příklad rychlá fotka, jinak EmoUi 2.0 lite šlape jak má klasika ikony na plochách svižný me osobně se libí je too zvyku
Naposledy upravil(a) Petroloid dne 22. 7. 2014 23:18, celkem upraveno 1 x.
Samsung I5800 Galaxy 3 > Huawei Ascend G300 > Huawei Ascend G510 > Huawei Ascend G630 > Honor 4C
- myg74
- Zařízení: Lenovo P70-A
- Firmware: zatím S133
- Operátor: T-Debile
Vzhledem k tomu,ze klasický prostředí huawei mi vůbec nesedí tak test asi neudelam. Taky jsem ted na b117 a asi by to nebylo úplně přesný. Je fakt ze když jsem dal dohromady tu listu která mi zmizela, vše šlape jak má. Žádný zásek nebo restart, plynulost luxusní, výdrž nadstandardní (2000mAh)
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
To Pedes,Myg74,Petroloid..Vaši debatu sem přesunul z tématu Uživatelské recenze - Huawei Ascend G630 sem do obecné diskuze .
Důvod
"Uživatelské recenze - Huawei Ascend G630.
Toto vlákno není určeno k řešení problémů nebo všeobecné diskuzi o telefonu, ale výhradně pro psaní recenzí na tento telefon. Kompletní recenzi napište do jednoho příspěvku. Nezapomeňte, že pokud budete chtít do recenze doplnit nějaké další informace nebo cokoliv upravit, můžete editovat vlastní příspěvěk"
Takže nedělejte v tom zmatky a řeště dotazy atd tam,kde se řešit maj (Uživatelský recenze TADY , Fotky/Videa z G630 TADY ,Firmwary/ROM TADY , Návody zas TADY a na ostatní dotazy je Všeobecná diskuze tady a nebo pro konkrétní dotaz založte nový téma .Tím že uděláte všeobecný diskuze ve všech vláknech nikomu nepomůžete a časem se v tom budete ztrácet aj vy,natož někdo novej,kdo sem příjde pro rady a informace
Důvod
"Uživatelské recenze - Huawei Ascend G630.
Toto vlákno není určeno k řešení problémů nebo všeobecné diskuzi o telefonu, ale výhradně pro psaní recenzí na tento telefon. Kompletní recenzi napište do jednoho příspěvku. Nezapomeňte, že pokud budete chtít do recenze doplnit nějaké další informace nebo cokoliv upravit, můžete editovat vlastní příspěvěk"
Takže nedělejte v tom zmatky a řeště dotazy atd tam,kde se řešit maj (Uživatelský recenze TADY , Fotky/Videa z G630 TADY ,Firmwary/ROM TADY , Návody zas TADY a na ostatní dotazy je Všeobecná diskuze tady a nebo pro konkrétní dotaz založte nový téma .Tím že uděláte všeobecný diskuze ve všech vláknech nikomu nepomůžete a časem se v tom budete ztrácet aj vy,natož někdo novej,kdo sem příjde pro rady a informace
Samsung Galaxy Note 9
Tenhle telefon mě docela zaujal, ale bojím se jediný věci. Několikrát se mi stalo, že se telefon zasekl, tak že jediný co pomohlo bylo vyndat baterku, ale jak se to řeší tady, když baterka vyndat nejde?
Dobrá otázka ,taky se mi to u G300 parkrát stalo.
- myg74
- Zařízení: Lenovo P70-A
- Firmware: zatím S133
- Operátor: T-Debile
Pokud podrzite "power tlačítko " na cca 10 sekund , dojde k "tvrdému restartu" . Ale i když jsem s nim už dost "blbnul" zatím jsem to potřeboval jen jednou
Edit: P.S: pokud jste měli na mysli vytahnuti baterie aby jste najeli do bootovaci animace, tak vytažení baterie nebylo třeba. Stačilo jen vypnout a pak držet vol- a power současně na cca 5 sekund
Edit: P.S: pokud jste měli na mysli vytahnuti baterie aby jste najeli do bootovaci animace, tak vytažení baterie nebylo třeba. Stačilo jen vypnout a pak držet vol- a power současně na cca 5 sekund