Huawei Ascend G630 - obecná diskuze
Re: Huawei Ascend G630 - obecná diskuze
tak som sa odhodlal a spravil som update na B127, mail s kódom na odomknutie Bootloaderu prisiel asi do hodiny, odomknutie úspešné, root na druhý pokus (najprv sa Rootgenius.exe aktualizoval do korejciny takze som to robil naslepo, fon sa restartoval asi 8x kym to doslo na 100% ale root nebol korektny, takze som ho stiahol este raz, stornoval aktualizaciu a root sa podaril s jedným reštartom) Naformatoval som SD kartu na dve particie, jednu na Ext2 a cez Link2SD tam popresuval Apky. Zatial vsetko funguje, klop, klop, klop
- myg74
- Zařízení: Lenovo P70-A
- Firmware: zatím S133
- Operátor: T-Debile
Pokud si nainstaluje s TWRP A PAK SUPER SU tak je to lehčí a spolehlivejsi
Re: Uživatelské recenze - Huawei Ascend G630
Ahoj jsem tu nový Mám tento tel.cca 5 dní a zatím spokojenost velká.Baterie při občasném připojení na wifi či zahrání hry mi vydrží i dva dny.Je to můj první smartphone (do poslední chvíle jsem za žádnou cenu nechtěl doytkáč a tak jsem byl věrný Nokii N95 )
Jedna otázka teď to po mne chce aktualizaci v nastavení a to aktualizace systemu nějaký EmotionUI 2.0...mohu to aktualizovat ? Aby to nebyl nějaký vir či podobě sorry za blbou otázky,ale fakt nemám zkušenosti.Děkuji
EDIT by mitsuu84: Přesunuto z uživatelských recenzí sem do Obecné diskuze Tohle opravdu recenze není a hlavně v Recenzích "Poznámka: Toto vlákno není určeno k řešení problémů nebo všeobecné diskuzi o telefonu, ale výhradně pro psaní recenzí na tento telefon".
Jedna otázka teď to po mne chce aktualizaci v nastavení a to aktualizace systemu nějaký EmotionUI 2.0...mohu to aktualizovat ? Aby to nebyl nějaký vir či podobě sorry za blbou otázky,ale fakt nemám zkušenosti.Děkuji
EDIT by mitsuu84: Přesunuto z uživatelských recenzí sem do Obecné diskuze Tohle opravdu recenze není a hlavně v Recenzích "Poznámka: Toto vlákno není určeno k řešení problémů nebo všeobecné diskuzi o telefonu, ale výhradně pro psaní recenzí na tento telefon".
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Aktualizovat můžeš.Emotion Ui je prostředí od Huawei (launcher,widgety atd),není to vir neboj
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
-
- Zařízení: huawei ascend g630
- Firmware: 117
- Operátor: vodafone
Tak uz mam telefon z reklamace.Maxim píše:tak ja hlasim, ze zitra nesu telefon na reklamaci. Centimetr od praveho okraje po cele delce mam modry pruh. asi 1mm tlusty. Je to neco jako mrtvej pixel na klasickem LCD monitoru, ale pres celej dispaly.
Tak doufam, ze budou co nejrychlejsi.Jeste tam chci pripsat, aby mi nahrali nejnovejsi vodafone firmware.
dam vedet, jak jsem pochodil
Dnes mi volali, ze v servise- britex nemaji nahradni dil LCD a tak si mam dojit pro novej telefon
Takze dnes zapnutej funglac od vodafone, fw b115 a hned mi to nabidnulo OTA aktualizaci na fw B130, takze uz jsem funkcni a spokojen.
-
- Zařízení: Huawei G630
- Firmware: B112 Vodafone
- Operátor: Tesco Mobile
A co ta B130? Je tam neco noveho a je funkcni stejne dobre jako predchozi verze? Po updatech od Samsungu a Sony se radeji zeptam, nez nahodit novy FW a mit pak polofunkcni telefon
-
- Zařízení: Huawei Ascend G630
- Firmware: G630-U20V100R001C00B
- Operátor: mobil.cz
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den Všem, mám tento telefon od pátku, zatím spokojenost. Jen nerozumím tomu, že na krámě psali v popisu, že umí i Glonass, také tady:
Používám aplikaci GPS Status free verzi a Glonass satelity což má být symbol obdélníků se nezobrazí? Zjišťoval jste někdo jestli to umí i Glonass na českém internetu všude píší, že ano, ale na stránkách výrobce to napsané není...
Kód: Vybrat vše
http://mobilenet.cz/katalog/huawei-ascend-g630/specifikace
- Petroloid
- Zařízení: Honor 4C
- Firmware: 4.4.2./EMUI 3.0/B069
- Operátor: O2
jo me nabidlo B130 ale nejde aktualizovat vzdy me to napise instalation aborted has been roo
edit: no tak nic po naistalovaní zustala B115
edit: no tak nic po naistalovaní zustala B115
Samsung I5800 Galaxy 3 > Huawei Ascend G300 > Huawei Ascend G510 > Huawei Ascend G630 > Honor 4C
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Stáhni si aplikaci GPS Test a satelity systému GLONASS jsou identifikovány dle čísel 65 až 88jardahlavka píše: Používám aplikaci GPS Status free verzi a Glonass satelity což má být symbol obdélníků se nezobrazí? Zjišťoval jste někdo jestli to umí i Glonass na českém internetu všude píší, že ano, ale na stránkách výrobce to napsané není...
Samsung Galaxy Note 9
-
- Zařízení: Huawei Ascend G630
- Firmware: G630-U20V100R001C00B
- Operátor: mobil.cz
- Kontaktovat uživatele:
Díky, GPS test jsem stáhl a potvrdil to co GPS status satelity pouze 1 - 32. Takže je to u tohoto telefonu klamavá reklama u nás v republice, že umí Glonass nu což naučím se s tím žít
Našel jsem, že uvnitř telefonu je na zpracování dat z GPS toto: Qualcomm® IZat™ Gen7A
ale už jsem nenašel zda to umí glonass a je pravdou, že na stránce podporovaných telefonů není:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_sm ... ion#Huawei
a já se tak těšil ((
Našel jsem, že uvnitř telefonu je na zpracování dat z GPS toto: Qualcomm® IZat™ Gen7A
ale už jsem nenašel zda to umí glonass a je pravdou, že na stránce podporovaných telefonů není:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_sm ... ion#Huawei
a já se tak těšil ((